Türkgün | Gündem | Spor Dünyası bayramda tek yürek oldu! TFF, TBF, TVF ve dev kulüplerden Kurban Bayramı mesajları

Spor Dünyası bayramda tek yürek oldu! TFF, TBF, TVF ve dev kulüplerden Kurban Bayramı mesajları

Spor dünyası, Kurban Bayramı vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajları vererek önemli bir dayanışma sergiledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) gibi büyük spor kuruluşları ile önde gelen kulüpler, bayramın anlamı üzerine duygu dolu mesajlar yayımladı. Bu birliktelik, spor camiasında kardeşlik ve destek vurgusu yaparak, toplumda olumlu bir hava oluşturdu. Bayramın getirdiği sevgi ve saygı ile sporun birleştirici gücü bir kez daha gözler önüne serildi.

Spor dünyası, Kurban Bayramı vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajları vererek önemli bir dayanışma sergiledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) gibi büyük spor kuruluşları ile önde gelen kulüpler, bayramın anlamı üzerine duygu dolu mesajlar yayımladı. Bu birliktelik, spor camiasında kardeşlik ve destek vurgusu yaparak, toplumda olumlu bir hava oluşturdu. Bayramın getirdiği sevgi ve saygı ile sporun birleştirici gücü bir kez daha gözler önüne serildi.

KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol, Basketbol ve Voleybol Federasyonları ile Süper Lig kulüpleri, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yayımladı. Spor camiasının önde gelen isimleri ve kulüpler, mesajlarında birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma vurgusunda bulundu.

Hacıosmanoğlu’ndan birlik ve beraberlik mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yayımladığı mesajda, Kurban Bayramı’nın toplumsal barışın ve ortak değerlerin temelini oluşturan önemli günlerden biri olduğunu belirtti.

Hacıosmanoğlu mesajında, 

"Toplumsal barışın ve ortak değerlerimizin temelini oluşturan; dayanışma, yardımlaşma ve fedakarlık duygularımızı pekiştiren Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin en güçlü şekilde hissedildiği bu müstesna günler, bizlere sadece paylaşmayı değil; aynı zamanda birbirimize daha sıkı kenetlenmeyi, sorumluluk almayı ve ortak değerlerimizi geleceğe taşımayı da hatırlatmaktadır."

 ifadelerini kullandı.

Bayramın sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni eden Hacıosmanoğlu, futbol ailesinin ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Türkoğlu: “Kırgınlıkların geride kaldığı nice bayramlar diliyorum”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise mesajında bayramların paylaşma, dayanışma ve manevi değerlerin ön plana çıktığı özel zamanlar olduğunu vurguladı.

Türkoğlu, "Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın ve manevi değerlerimizin daha da anlam kazandığı, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği en özel zamanlardır." ifadelerini kullanarak, kırgınlıkların geride kaldığı, dostlukların pekiştiği nice bayramlar diledi.

TVF’den kutlama mesajı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yayımlanan mesajda ise, "Ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar dileriz." denildi.

Spor camiasından Kurban Bayramı mesajları

Kulüplerden bayram paylaşımı

Beşiktaş yayımladığı mesajda bayramların sevgi, saygı, paylaşma ve vefanın yeniden hatırlandığı özel günler olduğunu belirterek, camianın ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Fenerbahçe ise mesajında, "Dayanışmanın, paylaşmanın ve bereketin simgesi olan Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlar; ülkemize, camiamıza ve tüm İslam âlemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederiz." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray tarafından yapılan paylaşımda da Kurban Bayramı’nın ülkeye, camiaya ve İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunuldu.

Trabzonspor’dan duygusal mesaj

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, hayatını kaybeden kulüp emektarlarını da andı.

Doğan mesajında, 

"Bir Kurban Bayramı’nı daha aynı sevdanın etrafında, birlik ve beraberlik duygularımızı tazeleyerek karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu bayram, burukluklarımız da var. Başta camiamızın değerli isimlerinden Orhan Kaynak hocamız olmak üzere aramızdan ayrılan tüm sevdiklerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyor; ailelerine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum." 

ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un yalnızca sahada mücadele eden bir takım olmadığını belirten Doğan, kulübün büyük bir aile olduğunu vurgulayarak Türkiye Kupası sevincinin camianın birlikteliğinin önemli göstergelerinden biri olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...