Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanı, silahlı ve kar maskeli kişiler tarafından soyuldu. Soygun sırasında 1 milyon 200 bin lira değerinde altın çalındı.9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı soruşturmayı sürdürüyor.
Operasyon ve Gözaltılar
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kuyumcu soygununa ilişkin yürüttükleri çalışma sonucunda 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyet ekipleri, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda birçok suç delili ele geçirdi.
Ele Geçirilen Deliller
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda uzun namlulu otomatik tüfek, ruhsatsız tabancalar, tüfek ve tabanca fişekleri, ziynet eşyaları, altın bileklikler ve kolyeler, soygun ve saldırılarda kullanıldığı değerlendirilen eşyalar ele geçirildi. Ayrıca suç örgütü liderlerine ait araç plakaları, sahte banka kartları, dijital materyaller ve yüklü miktarda nakit para bulundu.
Tutuklamalar ve Serbest Bırakılmalar
Gözaltına alınan 9 şüpheliden S.D, F.S, F.T, B.K. ve İ.E. tutuklanırken diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.