Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi sınırlarında bulunan Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde, kauçuk ve kalıp üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan alevler, kısa sürede fabrikanın geniş alanlarına yayıldı.

Ekipler Hızla Olay Yerine Sevk Edildi
Yangını fark eden çalışanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Aynı zamanda emniyet ve sağlık personeli de hızlıca olay yerine ulaştı. İtfaiye ekipleri, fabrikanın çeşitli bölümlerine yayılan alevlere müdahale ederken, güvenlik gerekçesiyle çevredeki personel tahliye edildi.
Müdahale Sürüyor
Yangına müdahale çalışmaları tüm hızıyla sürerken, fabrikanın içinde bulunan yanıcı maddelerin durumu nedeniyle ekipler kontrollü şekilde ilerliyor. Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde yoğun duman etkili olurken, çevredeki işletmelere de tedbir amaçlı uyarı yapıldı.