Türkgün | Gündem | Terör örgütü DEAŞ'a darbe: Gürz-29 operasyonlarında 47 kişi tutuklandı

Terör örgütü DEAŞ'a darbe: Gürz-29 operasyonlarında 47 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ'a yönelik 5 ilde düzenlenen "Gürz-29" operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ'a yönelik 5 ilde düzenlenen "Gürz-29" operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

KAYNAK: AA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ'a yönelik 5 ilde düzenlenen "Gürz-29" operasyonlarında, 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Ankara, İstanbul, Mardin, Samsun ve Sakarya'da Eş Zamanlı Operasyonlar Gerçekleştirildi

Bakan Yerlikaya, operasyonların Ankara, İstanbul, Mardin, Samsun ve Sakarya Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildiğini belirtti. İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucunda operasyonların başarılı bir şekilde tamamlandığı ifade edildi.

Silahlar ve Örgütsel Dokümanlar Ele Geçirildi

Bakan Yerlikaya, 47 şüphelinin yakalandığı operasyonlarda, ruhsatsız tabancaların yanı sıra çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyalin de ele geçirildiğini belirtti. Yapılan operasyonlarla terör örgütü DEAŞ'a yönelik etkili bir darbe vurulduğu vurgulandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...