Trabzon'un Arsin ilçesinde, meydana gelen olayda, akıntıya kapılan oğlunu kurtarmak için denize giren baba da boğulma tehlikesi geçirdi. Babanın durumun ağır olduğu öğrenildi.

oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapıldı
Alınan bilgiye göre, ailesiyle ilçe sahiline giden 14 yaşındaki Y.E.K. serinlemek için girdiği denizde bir süre sonra akıntıya kapıldı. Oğlunun akıntıya kapıldığını gören baba F.K. (45) de kurtarmak için girdiği denizde sürüklenmeye başladı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi.
durumları ağır olduğu bildirildi
Ekiplerce sudan çıkarılan baba ve oğlu, olay yerindeki müdahalenin ardından kaldırıldıkları Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumları ağır olan baba ve oğlunun yoğun bakım ünitesindeki tedavileri sürüyor.