Türkgün | Gündem | Ülkü Ocakları Dergisi’nin 259. sayısı çıktı

Ülkü Ocakları Dergisi’nin 259. sayısı çıktı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ülkü Ocakları Dergisi’nin 259. sayısını yayınladı. Talep edenler, il ve ilçe başkanlıklarından edinebilir.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ülkü Ocakları Dergisi’nin 259. sayısını yayınladı. Talep edenler, il ve ilçe başkanlıklarından edinebilir.

MUHABİR: Eylül Şahin

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan Ülkü Ocakları Dergisi’nin 259. sayısı yayımlandı. Yeni sayının çıktığını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medya hesabından duyurdu.

Her geçen gün daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan dergi, Türk gençliğinin en çok okunan ve ilgi gören yayın organı olmayı sürdürüyor.

Bilimden sanata, edebiyattan kültüre zengin içerikler

Eylül sayısında bilim, sanat, kültür ve edebiyat başta olmak üzere pek çok alanda hazırlanan içerikler yer alıyor. Dergi, yalnızca yazılarıyla değil, aynı zamanda Türk milletine sunduğu fikirlerle de Türk asrına katkı sağlamayı hedefliyor.

Resim

NEREDEN TEMİN EDİLİR?

Yazılarıyla Türk milletine barındırdığı fikirlerle de Türk asrına hizmet eden Ülkü Ocakları Dergisi’nin 259. sayısı, il ve ilçe başkanlıklarından temin edilebilir.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...