Yalova’da yaşayan 75 yaşındaki Sabahat Teyze, elleriyle ördüğü 400 bereyi Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan jandarma komandolara ulaştırdı.

Bereleri teslim alan komandolar, Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi X hesabından paylaşılan video ile Sabahat Teyze'ye teşekkür mesajlarını iletti.


‘Senin ördüğün o bereler, artık bize birer zırhtır’
Videoda şu ifadeler yer aldı:
"Kıymetli Sabahat Teyzem, bugün burada yalnızca bir paketi değil. İçinde sevgi, dua ve anne şefkati barındıran çok kıymetli bir emaneti teslim aldık. Ellerinle ördüğün o bereler, Mehmetçiklerimizin sadece başını değil, asıl yüreğini ısıttı. Fedakar teyzem, gönlün ferah, duaların daim olsun. Senin ördüğün o bereler, artık bize birer zırhtır. Emanetin evlatlarının başının tacıdır. Teşekkür ederiz."

VİDEOYA YORUM YAĞDI
Sosyal medyada beğeni toplayan paylaşıma, ‘’Nene Hatunlar biter mi sandınız?'' ve ‘’Yiğit yavruların anası da yiğit olur'' gibi pek çok olumlu yorum yapıldı.
