Türkgün | Gündem | Yurt genelinde sıcaklıklar yükseliyor: Kıyı Ege dışında yağış beklenmiyor

Yurt genelinde sıcaklıklar yükseliyor: Kıyı Ege dışında yağış beklenmiyor

Meteoroloji'ye göre, önümüzdeki hafta Kıyı Ege dışında Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, sabah ve gece saatlerinde bazı bölgelerde sis ve pus uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'ye göre, önümüzdeki hafta Kıyı Ege dışında Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, sabah ve gece saatlerinde bazı bölgelerde sis ve pus uyarısı yapıldı.

MUHABİR: Eylül Şahin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, önümüzdeki bir haftalık dönemde Kıyı Ege hariç yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Sabah ve Gece Saatlerinde Sis ve Pus Uyarısı

Trakya, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadeniz’in iç bölgeleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis etkili olacak.

Yurt genelinde sıcaklıklar artacak

Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyredecek

Tahminlere göre, hava sıcaklıkları yurdun büyük bölümünde mevsim normallerinin üzerinde olacak. Günün en yüksek sıcaklık değerlerinin bazı illerde şu şekilde olması öngörülüyor:

Ankara: 19°C

İstanbul: 21°C

İzmir: 26°C

Antalya: 28°C

Diyarbakır: 18°C

Erzurum: 14°C

Adana: 29°C

Önümüzdeki günlerde özellikle Kıyı Ege dışında kalan bölgelerde güneşli ve ılık bir hava bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...