Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

25 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan ve o günden bugüne milliyetçi duruşu, görsel tasarımı ve içerik zenginliği ile okuyucusunun beğenisini kazanan ve hatta bize uzak başka gazete yöneticilerinin dahi görsel tasarım ve içerik övgülerine muhatap olan gazetemiz Türkgün "6. Anadolu Medya Ödülleri" töreninde yılın gazetesi seçildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "6. Anadolu Medya Ödülleri" töreninde yılın gazetesi ödülünü Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu'na takdim etti. Milliyetçi düşünce mücadelemizde, milli ve manevi değerleri koruma ve yaşatmaya dair yayın politikamızı sürdürme noktasında moral veren bu ödül bizlere azim ve gayret enerjisi yükleyecektir.

'Yılın Gazesi' seçilen TÜRKGÜN GAZETESİ'NİN ödülünü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

 

Türkgün gazetesi kurulduğu günden bu yana dostlarının övgüsü, düşmanlarının çeşitli iftiralarıyla hep gündemde olmuştur. Yazılarımız, haberlerimiz kimi zaman objektif olarak haberleştirilirken, kimi zaman cımbızlanarak, kimi zaman da ideolojik saplantı ve takıntılar uğruna olduğundan farklı gösterilerek hep gündeme taşınmıştır. Türk milliyetçiliğini yayın organı olarak temsil ettiğinden gücümüzü de kendi ideolojik kimliğimizden almaktayız. Bu gücün yarattığı alan hem dostlukları, hem düşmanlıkları doğal olarak harekete geçirmektedir. Biz dostlarımızın övgüsünü taşıyacak, düşmanlarımızın saldırılarını göğüsleyecek kadar güçlü ve dikkatliyiz. Kalemimiz güçlü, sözümüz güçlü, düşüncemiz güçlü, inancımız güçlü, ülkümüz güçlü… Bizi kim yıkabilir, bizi kim sarsabilir?

“Türkgün” isminin sıcaklığı tüm Ülkücülere, Türk milliyetçilerine ve dostlarımıza bir güvencedir. Türkgün isminin fikir babası Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’dir. Türkgün gazetesinin kuruluş aşamasından bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemeyen, her daim haklı çıkan fikirleriyle, Türk milletini koruma, yaşatma noktasında ortaya koyduğu vizyonuyla bizim önümüze ışıktır.

Milli çizgide yayın yapan medyaya her zaman ihtiyaç olduğu gibi, günümüzde daha büyük bir ihtiyaç vardır. Türkiye üzerinde ve bölgemizde karanlık ve hain emeller bir türlü tükenmediği için, Türk milletinin şuurunu açık tutma noktasında milli medyaya olan ihtiyacın üzerine düşen vazifesini Türkgün yerine getirmektedir. Bu uğurda yeri geliyor çok önemsediğimiz Cumhur İttifakı’nın bir parçası olan AK Parti iktidarına da içi dolu önemli uyarılarımız ve eleştirilerimiz de oluyor. Arşivimiz bunun şahididir. Sırf bu yayın politikamız bile bizim duruşumuzu anlamlı kılmaktadır. Gazetemize çeşitli yaftalar vurmaya çalışanların kirli emellerini boşa çıkaran da zaten bu duruşumuzdur.

Türkgün gazetesi olarak Türk milliyetçilerinin, Ülkücülerin başını öne eğdirecek, onları mahcup edecek hiçbir yayın politikasına imza atmadan, her daim onların gururla okuyacağı ve övüneceği yayınlarımıza ilk günkü çizgimizde devam edeceğiz.

Güne Türkgün ile başlayanlar her daim ülke adına, toplum adına, birey adına güzel düşünceler kazanan okurlar olacaktır…

Editör: Haber Merkezi