Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Günün Başyazısı CHP fonlu ekran mahkemesi kuranlar

CHP fonlu ekran mahkemesi kuranlar

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP fonlu ekran mahkemesi kuranlar
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Lideri Devlet Bahçeli dün gerçekleşen “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” programında “Halk TV, Now TV, Sözcü TV başta olmak üzere, MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığının sahnesine dönüşen gazete ve televizyonlarda, yurt içinden veya yurt dışından katılarak itibar cellatlığına soyunan, haksız ve hayasız iddialarda bulunan, şerefsizliğin kisvesine bürünen kimler varsa, mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyor, bu hususta adli müracaatımızı en kısa sürede gerçekleştireceğimizi şehitlerimizin manevi huzurunda ilan ediyorum. Hesaplaşacağız, sonuçta ise muhasım müfterilerle kesinlikle helalleşmeyeceğiz. Allah’ın izniyle bunların hepsinin üstesinden geleceğiz.” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Bu ve benzeri CHP fonlu televizyon kanalları, MHP ve Ülkü Ocakları’na yönelik aylardır televizyon stüdyolarını adeta bir mahkeme salonuna çevirerek yaşanan bir cinayet üzerinden hüküm veriyorlar.  Bu cinayet olayının adeta savcısı, hâkimi, mübaşiri olmuşlar ekranlara kurdukları mahkeme salonunda herkesle ilgili hüküm dağıtıyorlar. Kaç haftadır yazıyorum. Bunların derdi asla bu olayın önünü-arkasını yahut suçlularını ortaya çıkarmak değil, “Bu meseleyi MHP ve Ülkü Ocaklarına nasıl ihale ederiz?” düşüncesidir. Onbinlerce insanımızı öldürmüş, askerimizi, polisimizi şehit etmiş terör örgütü PKK’nın partisini, mensuplarını, medyasını, sanatçısını, sivil toplum kuruluşlarını savunanların derdi elbette bir can yahut hak, hukuk, adalet olmayacağını aklı başında herkes görür. Kokuşmuş karakterleri, irtibat ve iltisakları böyle olan CHP fonlu televizyon kanallarının, MHP ve Ülkü Ocakları’nı kurumsal olarak suçlaması elbette şuurlu bir kara propaganda sistemidir. Belli ki, bu kara propaganda sistemini bir ajans yönetiyor.  Hendek ve Kobani terör olaylarında yüzlerce kişinin ölümünde azmettirici olanlara ekranlardan ağıt yakanların niyeti elbette Sinan Ateş cinayetinin arka planını çözmek, suçluları ortaya çıkarmak değildir. Bu durumu çok iyi bilen MHP Lideri Devlet Bahçeli, bu televizyon kanallarının mahkemede dinlenmesini, ifadelerinin alınmasını, ellerinde belge- bulgu-bilgi varsa teslim etmelerine dair sık sık çağrıda bulunuyor. Yaklaşık bir aydır bu çağrısını güncel tutuyor.

Halk TV, Now TV, Sözcü TV, FLASH TV, TELE1 gibi ortak noktası CHP fonlu olan tüm televizyon kanallarında bu konuyla ilgili program yapan, haber sunan, hüküm veren kim varsa hepsinin bir otobüse doldurularak mahkeme salonuna getirilmesi artık şart olmuştur. Televizyonda bülbül gibi şakıyanların, mahkemede de aynısını yapması istenmelidir. Bu medya şarlatanlarına, Sinan Ateş cinayeti konusunda bu kadar yoğunlaşıp, PKK’lı teröristlerin Demirtaş tarafından azmettirilerek 1000’in üzerinde kişinin hayatını kaybettiği, binlerce kişinin yaralandığı Kobani ve Hendek olaylarını niçin örtbas etmeye çalıştıkları bu tezatlık mahkemede ısrarla sorulmalıdır.

Görüldüğü gibi MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, her olayın aydınlanmasını istemekte... Siyasi partilere ve medyaya yaptığı “Ne biliyorsanız mahkemeye getirin” çağrısı da Hendek-Kobani terör olaylarının sanıklarının cezalandırılmasını da bu yüzden istemektedir. CHP fonlu bu televizyon kanallarının bir cinayete bu kadar odaklanmasıyla, binlerce kişinin öldürüldüğü olayların üzerini kapatma çabasını beraber değerlendirdiğinizde, MHP ve Ülkü Ocakları’nın niçin hedef alındığını çok net anlamış olacaksınız.

1 Temmuz 2024 tarihinde ilk mahkemesi görülecek olan Sinan Ateş cinayeti ile ilgili Halk TV, Now TV, Sözcü TV, FLASH TV, TELEV1 isimli televizyon kanalları muhakkak taraflı tanık olarak dinlenmelidir. Taraflarının ve amaçlarının ne olduğu işte o zaman tam görülecektir.

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bariyere çarpan otomobil alev alev yandı! 1 kişi hayatını kaybetti

Bariyere çarpan otomobil alev alev yandı! 1 kişi hayatını kaybetti