Birileri memleketin yakasından tutup bataklığa sürüklemeye çalışırken birileri göğsünün üzerinde taşıyıp aydınlığa yükseltmeye çalışıyor. Kim bu birileri?

Bataklık da aydınlık da aslında aleni ... Ancak görmek için perdeyi açmak gerekiyor. Aydınlığın önüne perde çekmişler, bataklıkta lamba yakmışlar. Işığa uçan sinekler gibi bataklığa ilerliyor, güzel memleketimin saf insanları ...

Ülkenin adeta yeniden doğuşunun bayram olarak hediye edildiği 23 Nisan çocukları uyuşturucunun pençesinde ... 19 Mayıs’larda zafer gururu ile yürüyecek gençler neidüğü belirsiz ufuklara sürükleniyor.

Bir yanda çocukların gülüşünde bir memleket arzulayanlar, diğer yanda çocukların gülüşünü soldurup yetim bırakanlarla dost olanlar ... Bir yanda katile katil deyip masuma adalet arayanlar, diğer yanda katiline adalet istediği masumların oylarına talip olanlar ... Evet arsızca! Katiline adalet istedikleri vatandaştan oy dileniyorlar.

Toprak parçasını vatan eyleyen şehitlere vefasızca, teröristi dost tutup vatan üzerinde söz sahibi olduklarını iddia ediyorlar. Bu topraklar üzerinde uçan bir sineğin bile bu vatan üzerine söz hakkı vardır ancak teröristin bir söz hakkı olamaz! O teröristi dost tutanın da söz hakkı olamaz!

Seçim seçim diye diretip, her söylemlerinde terörist Selahattin Demirtaş’a özgürlük dileyenler, vadettikleri vahşet dolu geleceği haykırıyorlar.

Bu haykırış şimdi kimilerinin kulaklarına hoş geliyor...

Bunlar gitsin de kim gelirse gelsinciler, başlarına neler geleceğinin farkında değiller... Lider Devlet BAHÇELİ’nin de dediği gibi “Teröriste terörist diyemeyenler, bölücü terör örgütüyle arasına duvar öremeyenler siyasetçi olmadığı gibi bu vatanın, bu milletin gerçek evlatları da olamazlar.”

Söz sahibi olan bu milletin gerçek evlatlarıdır. Söz senin Türkiye...

Bir yanda eğitim ateşini harlayan, huzur inşası için ömründen harç karan Milliyetçi cephe ...

Diğer yanda bir gün Atatürkçü olan, ertesi gün terö- riste sellektör yapan cephe ... Bu cephe düşmanı dost tutan cephe, bu cephe hain cephe!

Tepemizden bombalar yağmıyor evet ancak bir memleket savaşındayız. Bu savaşta sergilenen tiyatrolara aldananlar, bataklığa sürüklenir ... Ülkeyi de sürükler. Ama perdeyi aralayıp bakmayı bilenler ise gerçeği görür.

*Nerede görür mesela?

MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönem Sertifika Töreninde konuşan Lider Devlet Bahçe- li’nin sözlerinde ..

“Eğitimin hayat boyu devamına inanan birisi olarak Siyaset ve Liderlik Okulu’muzun faal halde bulunmasına, faaliyetlerinin kesintisiz yürütülmesine büyük bir önem veriyorum. Yaktığımız meşale inanıyorum ki geleceği aydınlatacak, geleceğin kuytu köşelerine ışıklar salacaktır. En azından beklentim, ümidim ve halisane temennim budur. “ diye cümleye girdi lider ...

Memleketi huzura götürecek esas temenni budur. Cümleye terörist güzellemeleri, özgürlük temennileri ile girenler huzurun değil huzursuzluğu temenni eder. Çocukların eline taş tutuşturanlarla tokalaşanlar bu ülkeyi kim bilir kime peşkeş çeker? Çocukların gözyaşında bir ülke inşa eder...

*Güzel Türkiyem perdeleri yırt!*