Terörist Demirtaş nerede savunuluyorsa bilin ki orada vicdan, merhamet ölmüş, insanlığa dair tüm değerler ayaklar altına alınmış demektir. Kemal Kılıçdaroğlu ve kuyrukları, bu konuda Türkiye’de sembol olmuş vicdanı kara, merhameti zift olmuş propagandaları sürekli yapmaktadır.

          İradesini İmralı ve Kandil’e köle etmiş, PKK’lı olduğunu haykıra haykıra söyleyen, Hendek-Çukur ve 6-7 Ekim Olayları (Kobani olayları) gibi terör olaylarının hepsinde azmettiricilik yapan ve bine yakın asker, polis, masum insanımızın hayatını kaybetmesinde başrol oynayan Selahattin Demirtaş kanı, soyu, karakteri, ahlakı sağlam biri tarafından savunulabilir mi?

          Ama CHP ve peşinde kuyruk olan tüm partiler savunuyor. HDP bile onlar kadar savunmuyor inanın. Terörist Demirtaş’ı cezaevinde HDP’lilerden daha çok CHP milletvekilleri ziyaret etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ün partisi olmakla övünen ama Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak için mücadele eden bir garabet hali…

          Bu garabet hal, CHP-HDP hipnozunda olan bazı sözde sanatçıları da harekete geçirmiş ve onlar da yakaladıkları ilk fırsatta terörist Demirtaş için avukatlığa soyunmuştur. Bunu yaparken de zekâ düzeylerini de sıfırladıklarını göstermişlerdir.

          Oyuncu Nur Sürer çıktı “Demirtaş gerçekten hediye gibi bir şeydi. Ama şimdi siyasi rehine gibi tutuluyor. Orada tutuluyor. Ne yaptı Selahattin Demirtaş? Öyle yazılıyor okuyorum ki. Yav bunlar hiç mi araştırmazlar. Şu kadar insanı öldürdü diye yazılar var. Diyarbakır’daki olaylar falan. Demirtaş’ın yaptığını düşünen aymazlar var. Cahillik bu, okumamışsın. Bu kadar da değil. Eskisi gibi değiliz. Önümüzdeki habere ulaşacak birçok araç var. Araştır öğren, bunları kimin yaptığını” şeklinde Türkiye’de yaşanan olaylardan bihaber açıklama yaptı.

          Oyuncu Nihal Yalçın’a “atacağın son tweet ne olurdu?” şeklinde soru sordular “Selahattin Demirtaş’a özgürlük” diyerek cevap verdi.

          Geçtiğimiz haftalarda da komedyen Cem Yılmaz “Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz” cevabını verdi.

          Bu sanatçıların terörist Demirtaş’a yönelik yaptıkları propagandalara karşı yazdığım tüm yazılar medyada geniş yer buldu.

          “Sol, yancı, yandaş, fondaş medya” yazılarım üzerinde manipülasyon uygulayıp, yazının anlamını saptırmaya çalışsa da vicdanı, merhameti, vatan sevgisi olan herkes yazılarımızda hangi hassasiyet için mücadele verdiğimizi gördü. Ama bazıları da göremiyor yahut görmek istemiyor. Belki de görüyor ama olayları algılamaya zekâsı yetmiyor.

          Geçmişte senaryosunu yazdığı “Kahpe Bizans” filmine güldüğümüz Gani Müjde şimdi başka bol bol terör olayı, kan, şiddet, terörist olan Kahpe Bizans film senaryolarına destek vererek görmeyenler, görmek istemeyenler arasında yerini almış…

          Ve benim Cem Yılmaz’la ilgili yazdığım yazımla alakalı “Cem Yılmaz’ın söylediği malumun ilanı. Ne demiş Cem Yılmaz? ‘Bu insanlar (Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala) niye hapiste anlamıyorum’, demiş, Anayasa Mahkemesi de anlamıyor zaten. Ayrıca ne demiş Cem Yılmaz? ‘Bu insanlar niye hapiste tutuluyor, anlamıyorum’ dedi. Bunu Anayasa Mahkemesi de anlamıyor. Bunu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi de anlamıyor. Bunu sanıyorum Türkiye’nin hiç de HDP’ye oy vermemiş benim gibi milyonlarca insan da anlamıyor. Cem’in söylediği malumun ilanı aslında. Cem’e PKK’lı dediler, ne alakası var. Niye yan yana getirdiler? Terörist diyorlar. Çok kolay, herkese terörist diyorlar. PKK’lı diyorlar. Çok ucuzladı terörist demek. 6 milyon oy veren terörist mi o zaman PKK çok güçlü bir örgüt. Bunu kabul mu edeceğiz yani?” değerlendirmelerinde bulunmuş…

          Herşeyi birbirine karıştıran Gani Müjde, öncelikle terörist Demirtaş İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nce, “Terör örgütü propagandası yapmak” suçundan verilen 4 yıl 8 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanmış birisidir. Ve “Terör Örgütü Propagandası Yapmak”, “Suç İşlemeye Alenen Tahrik Etme”, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma”, “Suçu ve Suçluyu Övmek”, “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin Yargı Organlarını Alenen Aşağılama”, “Devletin Askerî veya Emniyet Teşkilatını Alenen Aşağılama”, gibi suçlardan onlarca dosyası sırada beklemektedir.

“PKK’lıların cenazesine katılmayan HDP milletvekilleri hakkında soruşturma açtırırım.”

“Biz PKK’yı silahlı bir halk hareketi olarak tanımlıyoruz. PKK’yı terör örgütü olarak tanımlamıyoruz.”

“PKK’lı gençlerin ölüsüne de, dirisine de sahip çıkacağız.”

          “Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen birine senin zekâ düzeyine göre hangi gözle bakacağız? PKK’lı terörist değil de Kâbe imamı mı diyelim?

          Gani Müjde “6 milyon oy alan HDP” edebiyatı yapmışsın… Anayasa Mahkemesi, Siyasi Partiler Kanunu “Eğer 6 milyon oy alırsan onbinlerce kişiyi öldüren, terör eylemlerini hala ülkemizde ve bölgemizde sürdüren PKK’ya verdiğin destek meşru olur” diye bir kolaylık maddesi mi sağlıyor?

          Hendek-Çukur-Kobani olayında bine yakın askerimizi, polisimizi, masum insanlarımızı PKK’lı teröristleri azmettirerek şehit ettiren terörist Demirtaş sizin için neden bu kadar değerli?

          Teröristi savunuyorsan terör örgütünün eylemlerini destekliyorsun demektir, PKK’lı olduğunu söyleyen birini savunuyorsan terör örgütüne sevgin vardır. Başka ne sonuç çıkaralım Gani Müjde?

          Cem Yılmaz, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koyarak terörle mücadele eden askerimize, polisimize “Gazetelere bakın büyük temizlik operasyonuymuş… Siz kimsiniz ya? Siz kimi nereden süpürüyorsunuz? Siz ancak bu toprakların kanalizasyonunu temizlersiniz.“ şeklinde hakaret eden terörist Demirtaş’ı savunacak, 1 hafta sonra da Atatürk’ün ölüm yıldönümünde “Yüreğimizde yaşıyor… Büyük Atatürk” paylaşımı yapacak. Biz de bu ikiyüzlü ihanete susacağız öyle mi?

          Gani Müjde, ben Cem Yılmaz’ı tehdit etmedim sadece Cem Yılmaz’ın filmlerindeki replikleri kullandım. HDP ve terörist Demirtaş’ı savunurken ortaya koyduğun zekâ düzeyinle yazılarımı okuma.

          Eskiden “Kahpe Bizans” senaryolarını sen yazardın, şimdi de terör örgütleriyle, teröristlerle “Kahpe Bizans” senaryosu yazanlarla beraber figüranlık yapıyorsun Gani Müjde…

          Gani Müjde senin beynin ölmüş… Gani gani rahmet olsun. Bak buradan da tehdit çıkarma. Mesele kan ve beyin meselesi…