Hakan Altun, Kanal D ekranlarında Sibel Can ile "Şarkılar Bizi Söyler" programı çekimleri öncesinde “Sırtım ağrıyor, doktora gitmek istiyorum” dediği için hastaneye kaldırılmıştı. Altun'un tedbir amaçlı 5 gün yoğun bakımda tutulacağı açıklandı. İşte Hakan Altun'un hastalığı ve sağlık durumu

Kanal D ekranlarında Sibel Can ile "Şarkılar Bizi Söyler" programını sunan Altun'un hastalığı da, yeniden merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında açıklama geldi

2007 yılında Hakan Altun beyin ameliyatı olmuştu. Öte yandan, Altun'un 2007'de beyin ameliyatını gerçekleştiren doktorunun kontrolünde olduğu ifade edildi.

HAKAN ALTUN'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hakan Altun'un resmi Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşılan bilgiler şöyle:

"21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır.

Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun yaşanmamıştır.

Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir.

Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir."

Beyin kanaması şüphesiyle Kanal D'nin bulunduğu Bağcılar'dan Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırılan Hakan Altun’un tedavisi sürüyor.

Altun, hastanedeki kontrollerinin ardından annesi Meral Altun ile görüntülü konuşarak durumunun iyi olduğunu söyledi.

Altun'u hastanede, programdaki partnerleri Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile yapımcı Polat Yağcı yalnız bırakmadı.

Hakan Altun

HAKAN ALTUN'UN HASTALIĞI NEDİR?

Kendini iyi hissetmediğini söyleyerek, sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede Altun'un tetkikleri yapıldı. Konuşma bozukluğu yaşayan ve bilinci açık olan Altun'un beyin kanaması riski nedeniyle 5 gün yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi.

2007'de beyin tümörü ameliyatı olan Altun'un tedavisi, doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu kontrolünde sürüyor. Sanatçının rahatsızlığının nedeni tetkiklerin sonucunda ortaya çıkacak.

2007 YILINDA AMELİYAT OLMUŞTU

Sanatçı Hakan Altun, özel hastanede 2.5 saat süren operasyonla 2007 yılında ameliyat olmuştu. Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı.

Ameliyatını yapan doktor " Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümor patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi