“Hatların Rotasyonlu Kullanım İzin Bedeli ve Katılım Ücreti”nin 3 ay ertelenmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzün teklifi ile Encümen toplantımızda Özel Halk Otobüsleri İşletmemizin mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla 4 Aralık 2019 tarih ve 347 sayılı Meclis Kararımız gereğince 12 taksit halinde alınmaya devam eden “Hatların Rotasyonlu Kullanım İzin Bedeli ve Katılım Ücreti” Nisan Mayıs Haziran ayları için 3 ay ötelenerek, Nisan ayında ödenecek bedelin Temmuz ayında, Mayıs ayında ödenecek bedelin Ağustos ayında, Haziran ayında ödenecek bedelin de Eylül ayında o aydaki tahakkuk eden bedellerle birlikte alınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Esnaflarımız açısından başlatmış olduğumuz 3 aylık kira öteleme kararına benzer şekilde şehrimize hizmet veren ve son günlerde gerek öğrencilerin gerek vatandaşlarımızın hassasiyetleri nedeniyle taşıma hizmetlerinde ciddi ölçüde azalan personel ve vatandaş sayından dolayı mağduriyetin önüne geçmek amacıyla yapılmıştır. Özel Halk Otobüsü İşletmecilerimiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun, dedi.

Tüm vatandaşlarımızın ülkemizde alınan tedbirlere uyma konusunda gösterdikleri aşırı hassasiyet içinde teşekkür ediyorum diyen Başkan IŞIK; İnşallah bu sıkıntılı günleri hep birlikte en kısa sürede atlatmamızı temenni ediyorum. Rabbim memleketimiz ve tüm insanlığı bu tür salgınlardan korusun, şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi