Dünyanın en zengin iş insanları listesinde yer alan Elon Musk'ın Dogecoin ile yaptığı paylaşımlar sonrasın kripto para piyasaları alt üst olmuştu. Musk'tan bu defa Hamster coin ile ilgili bir paylaşım geldi. Piyasalardaki gelişmeleri yakından izleyenler vatandaşlar, Hamster coin hakkında araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamada, Hamster coin nasıl alınır? Hamster coin Binance'da var mı? gibi sorulara yanıt aranıyor. 

Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın paylaşımı sonrası Baby Hamster coin merak konusu oldu. 

HAMSTER COİN NEDİR?

Hamster token, merkezi bulunmayan ve Binance Smart Chain ağı üzerinde çalışan bir kripto para birimidir CoinMarketCap üzerinde Eylül 2021 tariihnden itibaren sıralanmaya başlamıştır. Bu nedenle oldukça yeni bir altcoin’dir. 

-Hamster’ın amacı, dünyanın her yerinden kullanılabilecek bir jeton olmaktır. Hamster Token ilk olarak CoinGecko ve CoinMarketCap’te listelenmiştir.

-Hamster Token’da ön satış yapılmamıştır.

-PancakeSwap havuzundaki belirli tarihlerde yakılacak jetonlar kilitli bulunmaktadır.

-Hamster Token’da ekip için ayrılmış jeton miktarı bulunmamaktadır.

HAMSTER COİN NASIL ALINIR?

Geleceği merakla beklenen Hamster coin, Pancakeswap üzerinden satın alınabilmektedir. Bunun için artık gelenekselleşmiş yöntem kullanılmaktadır. Yani bir cüzdan oluşturup bu cüzdanı pancakeswap üzerinde tanımlamanız gerekmektedir. Bu işlemin ardından Hamster coin istediğiniz bir coinle takas edilebilmektedir.

HAMSTER COİN NE KADAR, KAÇ TL?

Hamster Coin şu anda $ 0.0000001175 seviyesinde ilerliyor. Coin, son olarak %45,80 değer kazandı. Türk Lirası olarak ise Hamster Coin 0,00000012 Türk Lirası değerine sahip.

 

 

Editör: Haber Merkezi