Aslıhan Güner Kılıç, Burak Serdar Şanal ve Benian Dönmez'in başrollerinde yer aldığı Hanımağa'nın Gelinler filmi, bu akşam TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Yönetmenliğini Ali Ayyıldız'ın üstlendiği Hanımağa'nın Gelinleri filminin nerede çekildiği de araştırılıyor

HANIMAĞA'NIN GELİNLERİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Çanakkale’de geniş bir çiftliğe sahip olan Dilber Hanımağa bayramı çocuklarıyla bir arada geçirmek ister ama çocuklar işlerini bahane ederek gelmek istemezler, fakat kimsenin beklemediği bir gelişme olur.

Dilber’in bayram öncesi aniden rahatsızlanması çocuklarının apar topar çiftliğe gelmesini sağlar, ancak çocuklar beraberlerinde bazı sırlarını da getirirler. Dilber bu sırlarla yüzleşirken ailesini bir arada tutmak için çabalayacaktır. Hastalığı tehlikeli bir seviyeye gelen Dilber, kısa kalan ömrünün son anlarındahem ailesinin sorunlarıyla ilgilenecek hem de bu hastalığı herkesten saklayarak ailesinin güzel bir bayram geçirmesini sağlayacaktır.

Kurban Bayramı’nda evlatlarıyla bir araya gelen Dilber, çocukları ile özlem giderir ama beklenmedik bir şekilde yeni gelin adayı ile tanışır. Dilber, yeni gelin adayının arkeolog olmasından hoşlanmaz. Çiftlikten kovduğu eski çalışanları gibi onun da define avcısı olduğunu düşünür. Dilber’in bir yıldır baktığı Kınalı’nın kaybolması ile tüm aile bilinmedik bir maceraya sürüklenir. Tüm olumsuzluklara rağmen Dilber, ailesine bir arada olmanın önemini öğretmiş olur. Böylece bu bayram tüm aile için farklı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

HANIMAĞA'NIN GELİNLERİ OYUNCULARI

Hanımağa'nın Gelinleri filminin oyuncu kadrosunda şu isimler var:

Aslıhan Güner Kılıç
Burak Serdar Şanal
Benian Dönmez – Dilber Hanım
Sinan Çalışkanoğlu
Ferdi Sancar
Giray Altınok
Berfu Öngören
Güzide Arslan
Cezmi Baskın

HANIMAĞA'NIN GERLİNLERİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli sevilen film Hanımağa'nın Gelinleri'nin çekimleri, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi