HD(P)KK sevdasıyla bilinen CHP’li yazar Necdet Saraç “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor” sözüyle yapmaya çalıştığı provokatörlüğüne gösterdiğimiz tepki için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın hocama ve şahsıma cevap vermiş… Aslında bizim yaptığımız tespitlere cevap vermemiş, sadece ‘cümle kuracağım’ diye kıvranmış durmuş… Ama yine becerememiş…

          CHP’li yazar Necdet Saraç “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor” yerine “Miting meydanları hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor” deseydi masum olur ve sadece “şu korona salgın sürecinde ne mitingi?” diye kendisini eleştirirdik…

          CHP’li yazar Necdet Saraç’ın hem HD(P)KK’lılara yönelik sevdasına hem de partisi CHP’nin HD(P) KK’lılarla olan işbirliğine bakınca “Sokak hazır…” sözüne hiç kimse masum bakmaz. Bakan da varsa o kişide ya art niyet, ya da biraz embesillik vardır.

          HDP(P)KK ve CHP ilişkisi içinde, (Gezi-Kobani- Hendek-Çukur olaylarında) kanlı bir el, birbirine sahip çıkma, birbirini masum gösterme var mı? Var…

          Bu olayların tamamı, PKK başta olmak üzere sol terör örgütlerinin karıştığı karanlık sokak olaylarıdır.

          Gezi olaylarında PKK ve sol terör örgütlerinin devreye girmesiyle çıkan olaylarda, 8 sivil hayatını kaybetmiş, 2 güvenlik görevlisi (polis komiseri Mustafa Sarı ve polis memuru Ahmet Küçüktağ) şehit olmuş, 8163 kişi de yaralanmıştı.

          HD(P)KK’nın çağrısıyla gerçekleşen Kobani olaylarında, Türkiye genelinde 53 kişi hayatını kaybetmiş, 682 kişi yaralanmıştı.

          HD(P)KK’lı teröristlerin, belediye başkanlarının, yöneticilerin organize ettiği Hendek-Çukur olaylarında 793 askerimizi, polisimizi şehit verdik. 314 sivil vatandaş hayatını kaybetti. 4 binin üzerinde güvenlik görevlisi ve 2 binden fazla vatandaş yaralanmıştı.

          Tekrar tekrar söylüyorum bu olayların tamamında HDP(P)KK ve CHP birbirine destek olmuştur. CHP’nin buradaki misyonu hep HD(P)KK’lılar suçsuz, HD(P)KK’lılar masum propagandası yapmak olmuştur.

          Necdet Saraç’ta CHP’nin bir parçası olduğu için sürekli bu propagandayı yapmaktadır. Her yazdığında, her konuştuğuna ruhundan, beyninden, elinden sürekli kan akan ve Kobani-Hendek-Çukur olaylarında aktif provokatörlük ve azmettiricilik yapan terörist Demirtaş’a her daim sahip çıkmıştır. Necdet Saraç, “Demirtaş’ı serbest bırakın, Demirtaş’ı tahliye edin” tekerlemesini öğrenmiş gece-gündüz bunu ağzında çevirip durmaktadır.

          Selahattin Demirtaş gibi eli kanlı bir sokakçıya sahip çıkıyorsan “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor” sözüne ne dememiz gerekiyor?

          Necdet Sancar o yüzden “Bırakın “aklı başında” olmayı, “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyorbaşlıklı makalemden hiç kimse “sokağa çıkın, sivil darbe yapın” sonucunu çıkaramaz!” şeklinde yaptığın savunmanın hiçbir hükmü yoktur.

          Sokak olaylarında masum insanları öldüren, askerimizi, polisimizi şehit eden teröristleri azmettiren Demirtaş gibilere sahip çıkacaksın ve bize verdiğin cevap içinde “İktidarın “taşıyıcı ortağı” MHP belli ki sokaktan o kadar korkuyor ki, “sokak” deyince hemen aklına “darbe” ve “vandalizm” geliyor. “ şeklinde bir cümle olacak…

Necdet Saraç kendinle mi yoksa bizimle mi dalga geçiyorsun?

          Gezi, Kobani, Hendek ve Çukur olaylarında göremediğin vandalizmi, MHP’nin hangi faaliyetinde gördün?

          Bize göre azmettirici bir terörist olan Selahattin Demirtaş sana göre sevgi kelebeği değil mi?

          Necdet Saraç ya sen terör örgütü PKK’yı tanımıyorsun ya da Vandalizm kelimesinin anlamını bilmiyorsun…

          Otur da yoldaşlarının Gezi, Kobani, Hendek ve Çukur olaylarında nasıl vandallık yaptığını, sevdalın haline gelmiş terörist Demirtaş’ın bu vandallıkta hangi misyonu üstlendiğini eski videolardan izle…

          Hem vandallıkları, hem vandalları savun sonra çık “sokak” deyince MHP’nin hemen aklına “darbe” ve “vandalizm” geliyor.” de… Bu sağlıklı bir ruh hali değildir.

          Her fırsatta teröristleri, vandalları savunan, terör örgütüne yardım ve yataklık eden siyasi partilerin lehlerinde sürekli propaganda yapan Necdet Saraç, bu ruh haliyle sen sokağa çıksan ne yapacaksın? Bu ruh halinle sen mi sokakta demokrasi arayacaksın?

          Terör örgütleriyle kol kola girmiş partin CHP’den gelecek demokrasinin Allah belasını versin.

          Sokaklardaki eylemlerde birçok kişinin ölümüne sebebiyet veren terörist Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını sürekli istiyorsun ve onun dağ yaratığı olan terörist kardeşi Nurettin Demirtaş’da senden üç gün sonra “Halk savaşı sokakta başlar” diyor…

Sen olsan ne düşünürsün bu durum karşısında Necdet Saraç?

          Gerçi sen her şartta HDP ve terörist Demirtaş’ı düşündüğün için bu konuda bizim gibi düşünecek zihniyetin yoktur.

          Necdet Saraç, CHP’den istifa et uzaklaş, HD(P) KK, terörist Demirtaş sevdasından vazgeç, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın ve benim ne demek istediğimi çok iyi anlarsın…

İstersen bir dene…

          Terör örgütleriyle kol kola yürüyenler bu ülkeye demokrasi değil, örnekleri olduğu gibi Vandalizm, terörizm getirir. Necdet Saraç, terörist Nurettin Demirtaş ile bir görüş bakalım “Halk savaşı sokakta başlar” derken neyi kast etmiş?

Bir de Kandil’deki tüm teröristbaşları yerel seçimlerde partin CHP’yi niçin destekledi?

          Bu konuda bir yazı yazarsan “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor” sözünü daha iyi anlayacağız Necdet Saraç… Hadi bekliyoruz.