Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

HDP’nin sözde milletvekili Semra Güzel’in 3 şehidimizin katili olan ve Türk devletinin sarı torbaya sokarak intikamımızı aldığı teröristle terör kamplarında kucak kucağa çekildiği fotoğraflarla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in, Ahmet Davutoğlu’nun, Ali Babacan’ın, Temel Karamollaoğlu’nun, Gültekin Uysal’ın derin sessizliği hala sürüyor. Onlar da biliyor ki terörist ile sevgili olan HDP milletvekiline tepki gösterseler, HDP ile olan nikâhları bozulacak…

HDP ortakları üç maymunu oynamaya devam ediyorlar. Ama HDP’nin terörün hipnoz ettiği düşük zekâsıyla yaptığı savunmasını izliyoruz. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş “Fotoğraflar kendisinin de ifade ettiği gibi okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne aittir.” açıklamasını yapmış…

Sanırsın Kerem ile Aslı, Leyla ile Mecnun aşkından bahsediyor. HDP’li sözde milletvekilinin poz verdiği terörist üç şehidimizin katili ama Meral Danış ondan “okul arkadaşı ve sözlüsü” diye bahsediyor. Teröristlerle aşk yaşayan HDP’lilerin iğrenç hallerini anlatmaya bu son olay çok somut görsel olmuştur. Yarın bir gün bu teröristle aşk yaşayan HDP milletvekili, terörist sevgilisinin intikamını almak için milletvekili aracına bomba yükleyip TBMM’ye yahut herhangi bir devlet kurumunun içine girip patlatsa buna kim şaşırır?

Elinde askerimizi, polisimizi şehit eden silahıyla duran terörist sevgiliyle poz verecek kadar gözünü kanlı aşk bürümüş HDP milletvekili TBMM’de herkes için tehlike arz etmektedir. Terörist ile aşk yaşayan, terörist için ölecek-öldürecek kadar gözü kör olur. CHP, İP ve diğer siyasi kuyruklar, işte bu teröre hizmet yatağı ile birlikte siyasi projelerde başarı yakalamak adına susuyor. Cumhur ittifakıyla alakalı en ufak konuyu bile abartanlar, niçin ortakları HDP’nin terör kampında kucak kucağa yakalanması hakkında iki kelam laf edemiyorlar?

Atatürk’ün emanet ettiği CHP’yi kumpas ve tezgâhlarla ele geçirenler için terör kampında terörist sevgilisiyle poz verenler elbette önemli değildir. Çünkü kendileri de PKK’nın başka bir siyasi karargâhı olmuş durumdadır. Suriye’de YPG saflarında öldürülen ‘Rasih Kurtuluş’ kod adlı terörist Aziz Güler TBMM’de Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemiş miydi?

Suriye’de YPG saflarında öldürülen ‘Ceren Güneş’ kod adlı terörist Özge Aydın CHP milletvekili Veli Ağababa ile TBMM kürsülerinde beraber basın toplantısı yapmamış mıydı?

Kimden kime tepki göstermesini istiyoruz ki?,

Zaten CHP-HDP iç içe geçmiş PKK’ya beraber sahip çıkan siyasi yapılardır.

HDP CHP’nin siyasi sevgilisidir. Emin olun HDP milletvekilinin terörist sevgilisi sarı torbaya sokulmamış olsaydı bu düğünün şahidi Kemal Kılıçdaroğlu olurdu.

CHP’nin başındaki adamın düştüğü hallere, muhatap olduğu tanımlamalara bakar mısınız? Son 7 yıldır her adımı PKK ile anılıyor ama ne hazindir ki hipnoz edilmiş CHP tabanı bu ihaneti sadece izliyor.

Editör: Haber Merkezi