Dikkat ediyorsunuz değil mi?

2023 seçimlerine doğru adım adım ilerlerken PKK-FETÖ odaklı siyasiler, yazarlar Cumhur ittifakını “ Sizi yargılayacağız” diye tehdit etmeye başladı. Bunların hepsini azdıran malum parti CHP ve onun ittifak kuyruklarıdır. Çünkü bunların hayallerine umut kaynağı olanlar net bir şekilde ortadadır. PKK ve FETÖ’nün ipi ABD’nin elinde olduğuna göre bu tehditleri aynı zamanda ‘Made in USA’ menşei olarak görebiliriz.

CHP’nin birçok gerzek yazarı ve yöneticileri geçmişte darbe imaları ve Adnan Menderes imaları yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı idamla tehdit etmişti. Şimdi de öldürülen PKK’lılara yüreği çok yanan HDP’liler tehdit sırasına girmiştir.

PKK’nın siyasi uzantısı HDP’den meclise girip, oradan HDP’nin uzantısı TİP’e geçen Ahmet Şık “AKP’ye ya da MHP’ye bırakmayacağız bu muhalefeti. Onlar zaten darmaduman olacaklar. Suç örgütü üyesi olmaktan yargılanacaklar. AKP bu nedenle kapatılacak. AKP bir siyasi parti muamelesi görmeyecek. Siyasi parti kılığına girmiş bir suç örgütü diyecekler” açıklamasını yaptı. Sonra sırayla HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Bizim yönetimde olduğumuz bir iktidarda yargılanacaksınız” açıklamasıyla, eski HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli de “Bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız” sözleriyle resmen seri tehditlere devam etmişlerdir.

“AKP ve MHP’yi suç örgütü olarak yargılayacağız”, “Yönetime gelip yargılayacağız”, “Memleketi başınıza yıkacağız” şeklindeki cümleler CHP’nin HD(P) KK ile yaptığı planların bir yansımasıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu, “HDP ile görüşüyoruz çünkü tarihin bize yüklediği bir misyon var” dediği görüşmelerinde, bu HDP’lilere ne tür bir aşı yapmıştır ki, bunlar da tehdit sırasına girmiştir?

Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben Cumhurbaşkanı olursam yardımcım Demirtaş olacak, size bakanlıklar vereceğim, AKP ve MHP’den hesap soracağız” diye mi gazlamaktadır?

CHP’li Gürsel Tekin ve Dursun Çiçek, “HDP’lilere bakanlık verebiliriz” diye geçmişte açıklama yapmıştı. CHP içinde bu sözlerden dolayı rahatsız olan çıkmamıştı.

CHP’nin siyasal projelerinde HDP ile birlikte Türkiye’yi ele geçirmek vardır. Bunu da saklamıyorlar. Türkiye Cumhuriyetini bölmeye yemin etmiş HDP ile devleti yönetmeyi düşünmek PKK’ya devleti teslim etmektir. CHP’li Belediyelerdeki PKK yapılanmasını görüyorsunuz değil mi? CHP’li Belediyelerin HD(P) KK’ya ödeyemediği diyeti, şayet iktidara gelirlerse nasıl ödemeyi düşünüyorlar acaba?

Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak terörist Demirtaş’ı düşünen CHP, Genelkurmay Başkanı olarak da Murat Karayılan’ı düşünecektir.

HDP işte bu yüzden CHP’den cesaret alarak bu tür tehdit diline geçiş yapmış ve son günlerde bunu artırmıştır.

Her gün başına Türk devletinin bombası yağan PKK’nın siyasi uzantıları “Memleketi başınıza yıkacağız” diye tehditler savurmaya başladıysa bunun nedenini CHP’nin arka kapıda HDP’ye verdiği sözlerin içinde arayabilirsiniz. Doğru kaynak orasıdır.

HDP’nin bu tehditlerine CHP ve kuyrukları korkularından yorum bile yapamamaktadır. Çünkü ihanet borsasında ellerinde avuçlarında ne varsa kazanmak için HDP’ye yatırmış durumdadırlar.

Hamamın namusunu kurtarmak için kılını dahi kıpırdatmadıkları bir yana, açıktan HD(P)KK’nın her şeyine sahip çıkmaktan çekinmemektedirler.

”HDP ürker, bize tavır alır, bizden uzaklaşır” düşüncesiyle HDP’ye “Öf” bile diyemeyen CHP ve ortakları, bunların azmasının ve kudurmasının baş mimarıdır.

HDP milletvekili Meral Akşener’in Genel Başkan Yardımcısına “Yavuz it” dediğinde, Pervin Buldan Meral Akşener’e “Gerçekten daha bir kadın olması gerekiyor“ dediğinde susabilenler, menfaatleri için ülkeyi satabilecek olanlardır. HDP bunların ruhuna öyle girmiş ki, kolay kolay çıkması mümkün değildir.

Editör: Haber Merkezi