Kanal D'nin sevilen dizisi 44. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Hekimoğlu dizisi izle detayları haberimizde. 43. son bölümünde Mehmet Ali, hiç ummadığı bir sonuçla yüzleşmek zorunda kaldı. İpek ve Orhan arasında yaşananlar ise Ateş'i giderek meraklandırdı. Dizinin yeni bölümünde de pek çok heyecan dolu sahneler var. İşte Hekimoğlu 44. yeni bölüm izle detayı...

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM İZLE

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM İZLE TIKLA

HEKİMOĞLU 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Hekimoğlu 44. yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından 45. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor. 

HEKİMOĞLU 43. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ailesini küçük yaşta kaybeden Nur Yiğityürek, hayatın acımasız yüzüyle çok erken yaşlarda tanışmıştır. Onlarca işe girip çıkan genç kadın, yaşamını idame ettirmek için sokakta ‘Bul Karayı Al Parayı’ oynatan dolandırıcıyla iş birliği yaptığı sırada önce aklı karışır, sonra kendinden geçer ve hastaneye kaldırılır. Karar verme yetisini kaybeden Nur, ilginç bir vaka olarak Hekimoğlu’nun dikkatini hemen çeker.

Ekip ve Hekimoğlu’nun vakayı çözme sürecinde içgüdülerini dinleyip insiyatif alan Mehmet Ali, hiç ummadığı bir sonuçla yüzleşmek zorunda kalır. Orhan ve İpek’in birlikte baş başa zaman geçirmelerinden farklı anlamlar çıkaran Hekimoğlu, ikiliyi yakın takibe alır. Bu takip Hekimoğlu’nu Orhan’ın eski evliliğinin derinlerine kadar götürecektir. Ayrılık konuşmasından sonra Zeynep’in beklediği kadar kötü olmayan Emre’nin ikili konusunda başka planları vardır. Kendi geçmişi ve vaka arasında benzerlikler fark eden Mehmet Ali, genç kadına karşı ister istemez önyargılar geliştirir. Objektifliğini kaybedip Hekimoğluculuk oynamak Mehmet Ali’ye pahalıya patlayacaktır.

Hekimoğlu ve ekip Nur’u iyileştirebilecek mi? Orhan ve İpek arasında gerçekten bir şey var mı?

Mehmet Ali nasıl bir son bekliyor?

Editör: Haber Merkezi