Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay, gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hekimoğlu dizisi 47. yeni bölümü ile bugün izlenecek. Hekimoğlu yeni bölüm fragmanını izleyenler merakla bugünü bekledi. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü öncesi flaş bir ayrılık haberi çıktı.

HEKİMOĞLU 47. BÖLÜM TIKLA İZLE

HEKİMOĞLU 47. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan Enver ve Meryem Hadidi çifti, 2 yıl burada kaldıktan sonra Yunanistan'ın Meis adasında bir mülteci kampına yerleşmiştir. Meryem'in ani hastalığına kampta çare bulamayacağını anlayan Enver, karısı Meryem'i alıp illegal yollardan tekrar Türkiye'ye dönmeye karar verir. Denizin ortasında motorları bozulunca Türk Sahil Güvenliği'nin son anda kurtardığı çiftin görmek istediği tek kişi vardır; Ateş Hekimoğlu.

Hekimoğlu 47. yeni bölüm full izleMehmet Ali'nin hastaneden ayrılma zamanı gelip çatınca Hekimoğlu'nun ona karşı olan tavrı değişecek ve bu durum Emre'yi son derece rahatsız edecektir. Bunu Hekimoğlu ile konuşmaya karar vermesi ise, Emre için dönülmez yolun başlangıcı olacaktır. Tüm bu gelişmeler Zeynep'in Emre'ye olan hislerini gözden geçirmesine neden olurken, Hekimoğlu da vakayı çözme sürecinde radikal kararlar vermek zorunda kalacaktır.

Hekimoğlu ve ekip bunca kargaşanın arasında Meryem'i kurtarabilecek mi? Emre'yi bekleyen geri dönülmez yol ne? Zeynep'in aldığı büyük karar nelere yol açacak?

Hekimoğlu 47. yeni bölüm full izle

HEKİMOĞLU ZEYNEP DİZİDEN AYRILDI MI?

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay, gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hekimoğlu dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Finale yaklaşan dizinin Memo'lisi Kaan Yıldırım paylaştığı storyde Damla Colbay'a sette elveda pastası kesildiğini gösterdi ve "Yolun açık olsun" diye yazdı.

Hekimoğlu dizisinin bitmesine beş bölüm kala dizide ‘Zeynep Can’ karakterine hayat veren oyuncu Damla Colbay diziye veda etti.

Damla Colbay'ın rol arkadaşlarına ve set çalışanlarına veda ettiği anlarda gözyaşlarını tutamadığı da görüldü.

Hekimoğlu Zeynep diziden ayrıldı mı? Damla Colbay dan flaş karar #1

DAMLA COLBAY KİMDİR

Damla Colbay 14 Ocak 1993'de İzmir'de doğdu. Türk oyuncu.

Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı ve Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanındı. 2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve "İnci" karakterini oynadı.

2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırdı. 2019 yılında Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı yılın Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırdı.

Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

 

 

Editör: Haber Merkezi