Bazen olmuyor işte… Tüm kozlarınızla rakibi boğuyorsunuz, topa yüzde 75-80’lerde sahip oluyorsunuz, akın üzerine akın geliştiriyorsunuz ama bir türlü galibiyete ulaşamıyorsunuz. Futbol bu, Kayserispor maçın başında bir gol buldu, can havliyle direndi, sürprizli haftada onlarda bir sürprize imza attı.

Aslında çok istekliydi, Karadeniz ekibi. Usta ayakları her şeyi denedi. Çalım, ara pas, orta, şut, kısaca ne gerekiyorsa yaptı. Hatta Ekuban ve Baker ile direkleri bile dövdü, geçemedi. Baker ile Flavio da destek verdi, öndeki dörtlüye. Hatta özellikle Marlon çok çıktı, çok bindirdi. Belki de Teknik Direktör Abdullah Avcı ve öğrencilerinin fazla istekli olması beklenen, arzulanan galibiyeti getirmedi. Görevini de yapmayan yoktu, Bordo Mavili takımda. Belki Hüseyin Türkmen sağ bekte bekleneni veremedi o kadar. Macid Hosseini, Edgar İe’yi aratmadı. Kalabalık defansı, hünerli ayakları ile geçemeyince en çok şut çektiği maçlardan birini oynadı, Karadeniz ekibi.

Ama şut da çare olmadı, getirmedi golü ve yarıştan bir adım daha uzaklaştı.

Kayserispor, iyi direndi, müthiş mücadele etti. Takım olarak rakibin usta ayaklarının yollarını iyi kapattılar. Zorlu geçen ligde bir puanın ne kadar önemli olduğunu bildikleri için canla başla Trabzonspor’a karşı koydular. Kaleci Doğan ve önündeki dörtlü mükemmel mücadele etti. Maçın başında Muğdat ile estetik olarak müthiş bir gole imza attılar. Hamza hocayı da tebrik etmek gerek, iyi okumuş Trabzonspor’u.

Bu skor Trabzonspor için şampiyonluk yarışında hüsran oldu. Oynadı ama atamadı.

Kayserispor ise savaşarak, mücadele ederek, düşme hattında çok önemli bir puanın sahibi oldu.