Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarıyla sürdürülen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MYK Üyesi Murat KOTRA ve MDK Üyesi Özmen Alp Giray ERDEMİR oluşan MHP Heyeti siyasi çalışmalarda bulunmak üzere Bolu’daydı.

İlk olarak Yeniçağa’da vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Yaşar Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, gündüz oturmuyor, gece uyumuyoruz. Bilge Liderimizin öncülüğünde dur durak bilmeden milletimizle buluşuyor, yorulmak yılmak bilmeden yurdumuzu arşınlıyoruz.” diye konuştu.

Tek gayretlerinin Türk vatanını daha müreffeh, Türk Milleti’ni daha mutlu kılmak olduğunu aktaran Yıldırım. “Bu kutlu gayretlerin, bu akıtılan mübarek terlerin karşılığı olarak Cumhur İttifakı’na desteklerinizi istiyorum.” İfadelerini kullandı. Bu sırada salonda bazı vatandaşların duygulandığı gözlendi.

Yeniçağa’daki salon toplantısının ardından esnaf ve pazarda esnafları ziyaret eden Yıldırım’ın vatandaşlarla olan sıcak diyalogu dikkat çekti. Gezilen dükkanlardaki esnafın, MHP’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetleri sık sık dillendirdikleri gözlenirken, sosyal medyada kurgulanan kriz senaryolarının gerçeğini yansıtmadığı bir kez daha görüldü.

Yeniçağa’da temaslarını tamamlayan Yaşar YILDIRIM başkanlığındaki MHP Heyeti, sokağın nabzını tutmak, hanelerin fikirlerini almak için, bu kez de Mengen’de Bolulular ile buluştu.

Burada kalabalık bir gruba hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım,

“Altılı benzemezlerin kurduğu çürük masanın kirli örtüsünün altında hpdnin saklandığını” ifade ederek, “Defalarca bir araya gelip, sözüm ona mutabakat metinleri imzalıyorlar ama cumhurbaşkanı adayını hala açıklayamıyorlar. Çünkü ne üzerine mutabakata vardıklarını ne kendileri biliyorlar ne kendileri de inanıyorlar.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı olarak her konuda net bir duruş sergilediklerini hatırlatan Yıldırım, “Bakın biz diyoruz ki Aday Belli, Karar Net. Cumhurbaşkanı adayımız hali hazırdaki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kararımız da Türklüğün istiklali ve istikbalidir.” dedi.

 Mengen’de çarşı ziyaretine çıkarak kapı kapı, hane hane esnafı gezen Yıldırım’a vatandaşların MHP’nin tarihsel misyonununa atıfta bulunur şekilde, “MHP’siz Türkiye olmaz.” diyerek sık sık karşılık vermeleri MHP Heyeti ile parti teşkilatlarını oldukça memnun etti.

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Bolu programının ikinci gününde Gerede’ye gelen MHP Heyeti, STK Temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“Türkiye’nin 100 yıllık tarihinde, en zor ve en kritik dönemden geçtiğini söyleyen Yıldırım, “Bakın biz ne dedik, İlay-ı Kelimetullah, Nizamı Alem dedik, 2053’te, 2071’de Daha Büyük ve Daha Güçlü Türkiye dedik. Zillet ne diyor, “Demirtaş neden içeride, Kavala neden çıkmadı, S400’ler niye alındı, Afrin’de ne işimiz var? Bu ayrımı gözetiniz lütfen, öz yurdunuzun dertleriyle dertlenen öz evlatlarınıza, Cumhur İttifakı’na sahip çıkınız. “ diyerek konuşmasını tamamladı.

Gerede’de STK temsilcilerini dinleyen Yıldırım buradan esnaf ziyaretine çıktı. Esnafın büyük bir memnuniyet ve samimiyetle karşıladığı MHP Heyeti, gezmedik dükkan, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül kalmayınca kadar çarşı ziyaretine devam etti.

Burada esnaflarla uzun süre sohbet eden Yaşar Yıldırım, hükümetimizin aldığı tedbirlerle birlikte ekonomideki canlanmanın gözle görülür hale geldiğini belirterek, “Siyasal bağımsızlığımızı ekonomik bağımsızlığımızla taçlandıracağız.”dedi.

Gerede’deki ziyaretlerin ardından Bolu merkezde parti il teşkilatının düzenlediği toplantıda konuşan Yaşar YILDIRIM, “Buraya gelene kadar kaç ilçeyi, kaç dükkânı, kaç kişiyi ziyaret ettik, hep birlikte gördünüz. Her seçim öncesi MHP’nin tükendiğini, bittiğini salyalarını akıtarak savunan müfteriler, Anadolu’nun, MHP’yi nasıl kucakladığını, nasıl samimiyetle bağrına bastığını görmekten büyük bir ıstırap duyuyor olmalılar. Biz onları üzmeye, çıldırtmaya devam edeceğiz.” dedi. Yıldırım’ın bu ifadelerinin ardından katılımcıların büyük bir coşkuyla konuşmaya mukabele ettikleri görüldü.

 Bolu ziyaretlerinin üçüncü gününe Mudurnu-Göynük-Taşkesti ziyaretleriyle başlayan MHP Heyeti, Karacasu Köyü’nde açık hava toplantısında vatandaşlarla buluştu. Buradaki toplantıda konuşan Yaşar Yıldırım,kamuoyu araştırma şirketlerinin, kamuoyu yönlendirme şirketlerine dönüştüğünü ifade ederek,“Bugün önümüzdeki manzara şudur: Küresel emperyalistler Cumhur İttifakı’na karşıdır, emperyalistlerin yerli işbirlikçileri Cumhur İttifakı’na karşıdır, bununla birlikte sözüm ona bağımsız medya diye kamufle olan hainler Cumhur İttifakı’na karşıdır, ne hikmetse kamuoyu araştırma şirketi olduğunu iddia eden birtakım zevatta Cumhur İttifakı’na karşıdır. Bundan anlamamız gereken şudur, sandıkta, sahada Cumhur İttifakı’nı yenemeyecekleri anlayan küresel sömürge düzeninin foncu kuruluşları, tüm güçleriyle hücuma geçerek, Türkiye’yi teslim alma gayretine düşmüşlerdir. Ama nafile! Bugün iki yiğit adamın, iki sarsılmaz iradenin omuzlarında, Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan birlikteliğindeki Cumhur İttifakı’nı geçemeyeceklerdir.”diyerek uyarılarda bulundu.

 Açık hava toplantısının ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretine çıkan Yıldırım başkanlığındaki MHP heyeti halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin en kalbi selamlarını ileterek esnafın talep ve beklentilerini dinleyen, Yaşar YILDIRIM’a esnafların yeniden ziyaret için söz aldıkları görüldü.

Daha sonra Göynük ilçesinde vatandaşları ziyaret eden Yaşar Yıldırım, halkın açık hava toplantılarına yüksek katılımından memnuniyet duyduklarını bildirdi. 

Türkiye’yi karış karış, adım adım, hane hane, kapı kapı gezdiklerini aktaran MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, dünyadaki siyasal krizlerde Türkiye’nin artık krizi çözüme kavuşturan, tarafları bir araya getiren, söz dinleyen değil sözü dinlenen ülke olduğunu vurgulayarak “Tüm dünyada patlak verecek tahıl krizini Türkiye’nin çözerek, hem temel besin maddelerinde meydana gelecek hiperenflasyonu hem de ortaya çıkacak sosyal ve sıhhi maliyetlerin engellediğini söyledi.

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin ardından, Adım Adım 2023, Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programının Karabük ayağını tamamlayan MHP Heyeti, yeni bir il ve ilçede Türk Milleti ile yeniden buluşmak üzere şehirden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi