ATV ekranlarının yeni fenomen dizisi Hercai, bu hafta 10. bölümüyle ekranlara geliyor. Yayınlandığı ilk bölümlerden bu yana büyük beğeni toplayan ve kendine geniş bir izleyici kitlesi edinen Hercai, 10. bölümüyle de yine gözlerin üzerine çevrilmesine neden olacak nitelikte. Yeni bölümü yayın anıyla birlikte canlı olarak izlemek isteyen internet kullanıcıları ise, Hercai 10. bölüm full izle ATV ve Hercai son bölüm tek parça izle YouTube tarzındaki aramalarını yoğunlaştırdı. 10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan Hercai son bölümde, yaşadıklarından biraz olsun uzaklaşmak isteyen Reyyan Melike'nin köyüne gitmiş, ancak Miran onu orada da bulmuş ve yeniden bir hesaplaşma yaşamışlardı. 17 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan Hercai yeni bölümde ise, Miran iki konak arasındaki düşmanlığı bitirmek için tek şartının Reyyan olduğunu söyler. Gönül'ün tüm planlarına tanık olan Miran bu sefer kesin olarak Gönül'den boşanma kararı alır. Peki, Reyyan Miran'ın teklifine ne cevap verecek? Yeni bölümü heyecanla bekleyen Hercai takipçilerinin aklında olan en büyük soru ise, Reyyan Miran'ı affedecek mi? İşte, Hercai 10. bölüme dair merak edilen her şey...

Hercai 10. bölümde neler olacak?

Şadoğlu konağına sahip olmak için yaptığı hamle karşısında Miran, düşmanlığı bitireceğini söyler. Bunun karşılığında istediği tek şey Reyyan'dır. Miran, Nasuh Ağa'nın karşısına bu teklifle dikilmiştir.

Miran ve Nasuh Ağa'nın arasındaki bu karşılıklı rest çekmenin sonucunda, iki konak arasında bir denge değişimine neden olacak mı merak edilmektedir. 

Bununla birlikte Reyyan'ın da bu teklife ne cevap vereceği heyecanla beklenmektedir. Diğer tarafta ise, Miran'ı kaybetmek istemeyen Gönül'ün tüm oyunları bir bir ortaya çıkar. Bu yaşananlara daha fazla tanık olmak istemeyen Miran, Gönül'den boşanma kararı alır. 

Miran'ın bu kararı Aslanbeyler'in konağında büyük bir sarsıntıya neden olur. Gönül bu defa her şeyin bittiğini ve Miran'ı tamamen kaybettiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu karar karşısında nasıl bir hamle gösterecekleri meraka neden olur.

Hercai 10. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Hercai 10. bölüm fragmanı

Hercai son bölümde neler oldu?

Reyyan kafasını toplamak, tüm yaşananlardan biraz olsun uzaklaşmak ve kendisi için en doğru kararı alabilmek için Melike'nin köyüne gitti. Ancak Miran, Reyyan'ı burada da buldu.Çift, yaşanan olaylar hakkında bir hesaplaşma daha yaşarken, Miran, Reyyan'ın tekrar ona güvenmesi için ikna etmeye çalıştı. 

Diğer tarafta Azat ise Reyyan'ın gidişiyle yıkıldı ancak pes etmeyecekti. Reyyan'dan aldığı haberlere inanmadı ve kendi kulaklarıyla duymadıkça inanmayacağını söyledi ardından harekete geçti. 

Düşmanla işbirliği yapan Yaren babasına yakalandı. Bu durum karşısında kızının yaptıklarına şahit olan ve sabrı tükenen Cihan gözünü kararttı...

Editör: Haber Merkezi