Hercai 11. bölüm canlı izle ATV araması yapanlar haberimizde bulabilirler. ATV ekranlarının duuygu ve heyecan dolu dizisi Hercai, 11. bölümüyle 24 Mayıs Cuma akşamı seyircisiyle buluşuyor. Yeni bölümü internet ortamından izlemke isteyen hayranları ise, Hercai 11. bölüm canlı izle ATV ve Hercai 11. bölüm tek parça full izle YouTube tarzında aramalar yapıyor. 17 Mayıs akşamı yayınlanan Hercai son bölümde, Miran, Nasuh Ağa'nın karşısına iki konak arasındaki düşmalığı bitirmek için Reyyan'ı istediğini söyleyerek dikilmiş, bununla birlikte, Gönül'ün tüm oyunlarını öğrendiği için ondan boşanma kararı almıştı. Reyyan'ın Miran'ın teklifi karşısında ne yanıt vereceği ise, büyük merak konusu olmuştu. Hercai 11. yeni bölümde ise, Miran, Reyyandan ikinci bir şans daha istiyor. Peki, Miran'a karşı tüm güvemimi kaybeden Reyyan ne cevap verecek? Öte yandan, Miran'ın Reyyan'ı kaçırması üzerine Azat da Gönül'ü kaçırıyor ve iki konak yeniden karşı karşıya geliyor. İşte, tüm merak edilenlere yanıt verecek olan Hercai 11. bölüm...

Hercai 11. bölümde neler olacak?

Miran, Reyyan'ın Azat'la evlenmesini istememekle birlikte, yaşattığı tüm kötü anları unutturmak için Reyyan'dan bir şans istemektedir. Reyyan, Miran'a yeniden güvenmekte büyük zorluk yaşar ancak aklı ve kalbi arasında ikilem yaşar. Bu sırada da iran'ın Reyyan'ı kaçırması, Azat için sabrının bittiği nokta olur. Azat Reyyan'ı geri alabilmek için Gönül'ü kaçırır. Reyyan geri götürülmediği takdir de Azat da Gönül'ü bırakmayacaktır. Ancak bu hareket, iki konağı karşı karşıya getirir.

Hercai 11. bölüm canlı izlemek için buraya tıklayın

Hercai 11. bölüm 1. fragman

Hercai 11. bölüm 2. fragman

Hercai son bölümde neler oldu?

Şadoğlu konağına sahip olmak için yaptığı hamle karşısında Miran, düşmanlığı bitireceğini söyledi. Bunun karşılığında istediği tek şey Reyyan'dı. Miran, Nasuh Ağa'nın karşısına bu teklifle dikildi.

Miran ve Nasuh Ağa'nın arasındaki bu karşılıklı rest çekmenin sonucunda, iki konak arasında bir denge değişimine neden olacak mı merak edilmekteydi. 

Bununla birlikte Reyyan'ın da bu teklife ne cevap vereceği heyecanla bekleniyordu. Diğer tarafta ise, Miran'ı kaybetmek istemeyen Gönül'ün tüm oyunları bir bir ortaya çıktı. Bu yaşananlara daha fazla tanık olmak istemeyen Miran, Gönül'den boşanma kararı aldı. 

Miran'ın bu kararı Aslanbeyler'in konağında büyük bir sarsıntıya neden oldu. Gönül bu defa her şeyin bittiğini ve Miran'ı tamamen kaybettiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu karar karşısında nasıl bir hamle gösterecekleri meraka neden oldu.

Hercai 10. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi