ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai’de duygu fırtınası devam ediyor. İmkansız bir aşkı konu alan dizide baştan beri acı çeken Reyyan ve Miran’ın yüzü artık gülecek mi merak ediliyor. Hercai 26. yeni bölüm fragmanında bir daha ayrılmamak üzere söz veren Reyyan ve Miran’ın romantik anları görülürken, ATV resmi sitesinde dizi ile ilgili yayınlanan açıklamada, Nasuh'un cezasını kestiği Yaren’in, bu cezadan kurtulmak için düşmanla iş birliği yaptığı bilgisi veriliyor. İşte, hayranlarının merakla beklediği Hercai 26. yeni bölüm fragmanı ve diziyle ilgili detaylar…

"Ben seni çok sevdim..."

Her şeyin başladığı yerde bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz veren Reyyan ve Miran için yeni bir dönemin kapıları açılırken, Miran'ın geçmişi de değişmeye başlar. Bunca yıl Miran bir gün gelecek umuduyla, acılarını kalbine gömen Şükran'ın ortaya çıkması, Azize Aslanbey'in değiştirdiği geçmişin gerçeklerini ortaya çıkaracak mı?

Şadoğlu konağında ise yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra Nasuh'un cezasını kestiği Yaren, bu cezadan kurtulmak için düşmanla iş birliği yapar. Konaktaki itibarını kaybeden Yaren, acaba bu hamlesiyle eski dokunulmazlığını geri kazanabilecek midir? Diğer yandan Aslanbey konağındaki sessiz savaş devam ederken, Miran'ın kendisinden uzaklaştığını gören Azize Aslanbey, kaybettiği güveni kazanmak için harekete geçer ancak Azize daha büyük bir fırtınanın geldiğinde habersizdir.

 HERCAİ 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bazen en huzurlu yer, sevgilinin kollarıdır… #Hercai yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de #atv’de ?? @atvturkiye @mia_yapim

Hercai (@hercaidizi)'in paylaştığı bir gönderi ()

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran gerçeklerle sarsılır!

Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır.

Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder. Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize'nin zor bir seçim yapmasına neden olur. Bu sırada Miran'ın Reyyan'ı affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Diğer yandan Miran'a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir.

 

Editör: Haber Merkezi