ATV ekranlarında fırtınalar koparan dizi Hercai’nin merakla beklenen 27 yeni bölüm fragmanı izleyenlerin aklında pek çok soru işaretine neden oldu. Reyyan, Miran’ın zor zamanlarında en büyük destekçisi olurken, hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında buluyorlar. İşte, yeni bölüme dair ilk görüntülerin olduğu Hercai 27. yeni bölüm fragmanı…

HERCAİ 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Sen varken, ben varım... Sen yokken ben, ben değilim…"

Miran'ın anneannesini Aslanbey konağına getirmesiyle Azize ve Şükran yıllar sonra yüzleşir. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişiyle ilgili yeni bilgiler öğrenen Miran artık hangi gerçeğe inanacağı konusunda büyük bir ikileme düşer. Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran'ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur.

Diğer yandan Şükran'ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermek ister. Azize'nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder. Reyyan ve Miran tüm olanlara rağmen aşklarını doludizgin yaşarken hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulur.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Sen varken, ben varım... Sen yokken ben, ben değilim…" #Hercai için son 1 gün ?? @atvturkiye @mia_yapim

Hercai (@hercaidizi)'in paylaştığı bir gönderi ()

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran ve Reyyan yeniden bir arada

Her şeyin başladığı yerde bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz veren Reyyan ve Miran için yeni bir dönemin kapıları açılırken, Miran'ın geçmişi de değişmeye başlar. Bunca yıl Miran bir gün gelecek umuduyla, acılarını kalbine gömen Şükran'ın ortaya çıkması, Azize Aslanbey'in değiştirdiği geçmişin gerçeklerini ortaya çıkaracak mı?

Şadoğlu konağında ise yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra Nasuh'un cezasını kestiği Yaren, bu cezadan kurtulmak için düşmanla iş birliği yapar. Konaktaki itibarını kaybeden Yaren, acaba bu hamlesiyle eski dokunulmazlığını geri kazanabilecek midir? Diğer yandan Aslanbey konağındaki sessiz savaş devam ederken, Miran'ın kendisinden uzaklaştığını gören Azize Aslanbey, kaybettiği güveni kazanmak için harekete geçer ancak Azize daha büyük bir fırtınanın geldiğinde habersizdir.

 

Editör: Haber Merkezi