ATV yayın akışında Hercai dizisinin olduğu saatte başka bir dizinin olduğunu gören diziseverler şaşkınlık yaşadı. Dizinin hayranları internette ''Hercai bu hafta neden yok, yeni bölüm ne zaman?” araştırması yapmaya başladı. Peki, Hercai neden yok, sezon finali mi yaptı? Tüm merak edilenler haberimizde…

HERCAİ BU HAFTA NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve ilk bölümlerinde reyting rekorları kıran Hercai bu akşam yayınlanmayacak. Dizi yayın saatinde  Kardeş Payı dizisinin tekrar bölümleri olduğu görülüyor.

Tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden ve hayatın her alaın kısıtlamalara eden olan Koronavirüs salgını nedeni ile pek çok dizinin  çekimlerine  ara verilmişti. Çekimlerine ara verilen dizilerin içinde Hercai dizisi de yer alıyor.

Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağına dair kanaldan ve dizinin yapımcılarından hiç bir açıklama gelmedi ancak diziseverler Hercai’nin ekranlara döneceği günü heyecanla bekliyor.  

HERCAİ SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Coronavirüs sebebiyle ekranlara bir süreliğine veda eden Hercai dizisinin sezon arasına erken girdiği ve son bölümün sezon finali olarak yayınlandığı konuşuluyor. Salgın nedeniyle çekimlerine ara verilen dizinin oyuncuları İstanbul’a dönerken, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı önümüzdeki haftalarda belli olacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan geçirdiği kaza ile herkesi üzer bununla birlikte, Reyyan kazandan nasıl kurtulduğunu bilmiyordur. Miran'a göre bir şeyler eksik ve gizlidir. Reyyan'ı kurtaran esrarengiz kişinin bıraktığı iz, Miran'ı kuşkulandırmıştır. Reyyan, babasıyla bir kez daha karşı karşıya gelir ve yüzleşir .Gerçekler biraz kabullenmek zor olsa da Miran'ın verdiği destek sayesinde bu zor günler geçecektir.

Reyyan gelecekleri için yalansız, korkusuz bir hayat hayal eder. Reyyan artık tükenmiş bir umutla Miran'a düşüncesini söyler ve bir söz vermesini ister. Hayatı boyunca babaannesinin intikam duygusuyla büyüyen, Miran artık intikamın içinde olmayacağı babaannesine söyler. Azize Aslanbey intikamını kendisi almak için Şadoğlu konağına gider.

Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'la yüzleşirken, aldıkları haber ile her şey bir anda değişir.

 

Editör: Haber Merkezi