Holocoin kripto para yatırımcılarının yeni gözdesi olmayı başardı. Holochain nasıl alınır? sorusu böylece artmaya başladı. Üstelik Holochain ağının yerel kripto para birimi HOT hediye edilerek Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilmiş oldu. Peki nedir bu Holocoin? Holocoin ne kadar oldu? 

Holocoin nedir, kim tarafından piyasaya sürüldü?

Holocoin sistemi faaliyete geçene kadar hem projenin tanıtımı hemde kaynak oluşturmak amacıyla ERC-20 tabanında üretilmiş olan bir kripto para. Holo Token, nisan 2018 yılında ICO çalışmasıyla piyasaya sürülmüştür.

Holo coin ne kadar oldu, kaç TL?

Holochain (HOT), bugün 0.0224 dolar ile resmen yeni bir rekor kırmış oldu. Kripto para, geride bıraktığımız üç ayda yaklaşık yüzde 3 bin oranında yükseldi. Şubat ayında Twitter'da yaptığı anket neticesinde Holochain ağının yerel kripto para birimi HOT'ı 26 Mart Cuma günü işleme alan yerli kripto para borsası Narkasa, bu kez kullanıcılarına 2000'er HOT hediye ettiğini duyurdu. Dünya genelinde yatırımcılarının yüzde 70‘i Türkiye'de bulunan HOT'un, Narkasa'da listelenmesinin ardından 0.07 TL seviyelerinden yalnızca 5 günde 0.14 bandına çıktığı belirtildi.

Holochain (HOT) nasıl alınır?

Holochain satın almak için izlenmesi gereken yollar aşağıda maddeler halinde sırlandı. İşte Holochain alma yöntemi;

1 Borsaya Kayıt Olma Borsadan Holochain satın almak için öncelikle kayıt olmanız gerekiyor.

2 Kimlik Doğrulama yaptıktan sonra borsada Holocoin işlemi yapılabilir.

3 Borsa Hesabına Türk Lirası Yatırma Kimlik onayının ardından artık Holochain satın alma aşamasına geçebiliriz. Elbetteki satın alım yapmak için borsa hesabımıza Türk Lirası yüklememiz gerekiyor.

Kullanıcılara HOT hediye edildi

Kripto para borsalarındaki kullanıcı sayısı yükselirken talepler de çeşitleniyor. Platformlar ise talepler doğrultusunda getirdikleri yeniliklerle kripto para ekosisteminin gelişimine katkıda bulunuyor. Son olarak Türkiye'nin önde gelen kripto para alım satım platformları arasında yer alan İstanbul merkezli kripto para borsası, bugüne kadar platform üzerinden Türk Lirası yatırma işlemi yapan tüm kullanıcılarına son günlerdeki yükselişiyle dikkat çeken Holochain ağının yerel kripto para birimi HOT'ı hediye ederek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini duyurdu.

Holochain yüzde 30, ertesi gün ise yüzde 60 arttı

Holochain isimli kripto para platformunda listelenmesinin hemen ardından yüzde 30, ertesi gün ise yüzde 60 artış göstererek market kapasitesi sıralamasında ilk 50'ye yükseldi. 26 Mart 2021 tarihine kadar süren kampanya kapsamında her kullanıcıya 2000'er HOT hediye edildi. Platform, şubat ayında medya danışmanı olarak görev yapmaya başlaya Mesut Yar aracılığıyla Twitter üzerinden "Narkasa'da hangi kripto paralar listelensin?” sorusuna verilen yanıtlar üzerine HOT'ı (Holo) işleme almıştı.

Editör: Haber Merkezi