Yavuz Müftüoğlu / TÜRKGÜN

Honda'nın 2022 yılında tüm modellerinin elektrikli veya hibrit olmasını hedefleyen ‘Elektrikli Vizyon Stratejisi’nin en güncel adımını temsil eden yeni kompakt SUV modeli HR-V, Coupe esintilerine sahip minimalist ve modern tasarım felsefesiyle dikkat çekiyor. Honda’nın iki gelişmiş motora sahip, güçlü ve verimli hibrit güç-aktarma sistemi e: HEV ile donatılan yeni nesil HR-V, premium SUV tasarım detayları, kompakt boyutları, geniş ve ferah iç mekanı ile kullanıcıların yüksek beklentilerini karşılıyor.

HR-V gelişmiş hibrit sistem ile yüksek verimlilik ve üstün performansı bir arada sunarken; ilk kez Honda’nın bir SUV modeli e: HEV (hibrit elektrikli araç) serisinde yerini alıyor.

HR-V’nin yeni tasarımında dikkat çekici çizgiler, üstün verimlilik seviyesi ve gelişmiş kullanım kolaylığı hedeflenirken; Honda mühendisliği ile şekillenen teknoloji ve model tasarımı ise sürücü ile yolcuların ihtiyaçlarına hizmet etmeye odaklanıyor. Honda’nın ‘Maksimum insan, minimum makine’ prensibinden yola çıkılarak tasarlanan Yeni HR-V e: HEV, 2021 yılı sonunda Avrupa’da satışa sunulacak.

COUPE TASARIMI DİKKAT ÇEKİYOR

Honda’nın temiz tasarım felsefesini somutlaştıran yeni HR-V e: HEV, alçalan tavan yüksekliği ile önceki nesil ile göre çok daha şık ve olgun bir görünüm ortaya koyuyor. Coupe esintileri ve premium SUV detaylarıyla dikkat çeken yeni HR-V’de standart olarak sunulan 18 inçlik daha büyük jantlar ve kısalan ön aks uzantısı modelin kendinden emin duruşunu destekliyor.

HR-V’nin sade tasarımı çizgisine hareket katarken; daha heybetli görünüme sahip şık ve cesur bir SUV ortaya çıkıyor. Yeni Honda HR-V’nin iç mekanındaki tasarım öğeleri kompakt SUV sınıfı için premium bir dokunma hissi uyandıran yüzeyleriyle benzersiz konfor ve kullanım kolaylığı imkanı yaratırken; kabindeki hacim ve ışık odaklı tasarım sayesinde son derece geniş ve ferah bir yaşama alanı sunuyor.

HONDA E, DÜNYADA YILIN ŞEHİR OTOMOBİLİ

Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri’nde (World Car of the Year 2021) Honda e, Yılın Şehir Otomobili seçildi. Honda e, aynı zamanda Dünyada Yılın Otomobili kategorisinde ilk üç arasına girerken; kompakt tasarımıyla dikkat çeken model Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı Ödülü’ne de aday gösterildi. Honda’nın güvenlik donanımlarıyla dikkat çeken bir diğer şehir otomobili Jazz Hybrid de Şehir Otomobili kategorisinde ilk üçte yer aldı.

Editör: Haber Merkezi