İbo Show'da geçen hafta Erkan Petekkaya, İrem Derici, Sinan Akçıl, Deniz Seki konuk olmuştu. Her hafta birbirinden ünlü konukları programında ağırlayan İbrahim Tatlıses ilklere imza atıyor. Peki İbo Show yeni bölüm konukları kimler? 

İBO SHOW SIRA GECESİ KONUKLARI

Star TV ekranlarında her cumartesi izleyici karşısına çıkan 'İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. 24 Nisan Cumartesi günü 23. bölümüyle ekranlara gelecek programa birbirinden ünlü isimler konuk oluyor.

'İbo Show'un yeni bölümüne; sıra gecesi ekibiyle birlikte Zekeriya Ünlü konuk olacak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı program, 24 Nisan Cumartesi günü günü saat 20:00'da başlayacak.

İbo show konukları

TATLISES'TEN 11 YIL SONRA BİR İLK

Geçtiğimiz hafta İrem Derici, Deniz Seki, Sinan Akçıl ve Erkan Petekkaya'nın konuk olduğu İbo Show'da; İmparator sevenlerine sürpriz yaptı. Tatlıses, 11 yıl sonra çıkardığı 'Gelmesin' adlı yeni şarkısını seslendirdi.

İBO SHOW GEÇEN HAFTA KONUKLARI

İbo Show konukları arasında Erkan Petekkaya, İrem Derici, Sinan Akçıl, Deniz Seki bulunuyor.

Oyunculuğu ile beğeni toplayan Erkan Petekkaya programda ‘Etek Sarı’ şarkısını seslendiriyor. Programın yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise İbrahim Tatlıses ’11 sene sonra yepyeni bir şarkıyla sizlerin huzurunda olacağım diyor.

 

 

Editör: Haber Merkezi