İkimizin Sırrı dizisinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstleniyor, yönetmenliğini Cem Akyoldaş yürütüyor. İkimizin Sırrı dizisi pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümün ardından İkimizin Sırrı 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni başlayan İkimizin Sırrı dizisi oyuncuları ve günü de merak ediliyor. 

İKİMİZİN SIRRI 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva ayakta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda kocasının karanlık adamlara olan yüklü borcu nedeniyle başı belaya girmiştir.

İkimizin Sırrı

Bir yandan kötü adamlardan kaçarken diğer yandan hayat mücadelesi veren anne-kızın yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir.

Yıllardır hayalini kurduğu mekânın açılışıyla uğraşan Alp'in hayatı ise tam yoluna girecekken geçmişten gelen bir figür ile sarsılır, hayatı alt üst olur

İKİMİZİN SIRRI HANGİ GÜN?

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı, her pazar akşamı yeni bölümleri ise saat 20:00'de izleyici karşısında olacak.

İKİMİZİN SIRRI YENİ FRAGMAN MERAK UYANDIRDI

İkimizin Sırrı 1. ilk bölümünün ardından 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı ve birçok dizisever tarafından ilgiyle izlendi. 

İKİMİZİN SIRRI KONUSU NEDİR?

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

İKİMİZİN SIRRI OYUNCULARI KİMLER?

Dolunay Soysert - Seylan Sorgun

Leyla Feray - Neva Canpolat

Ahsen Türkyılmaz - Hayal Canpolat

Aras Aydın - Alp Karahun

Ceyhun Mengiroğlu - Emir Karahun

Tülay Günal - Türkan Karahun

Engin Alkan - Kasım Karahun

Bestemsu Özdemir - Ece Kaya

Editör: Haber Merkezi