Zilletin son ümidi HDP’den gelecek destektir. Bir dehşet ilişkisi kurmuşlardır. CHP ve İP geleceklerini HDP’ye teslim etmişlerdir. HDP’de, zillet üzerinden uzantısı olduğu terör örgütüne, yeni bir alan açmak peşindedir.  

     Türk milletinin tarihi bir karar vereceği yerel seçimlerde, kimin belediye başkanı olacağından çok, zilletle Cumhur arasında bir tercih yapılacaktır. Bunun böyle olduğunu zillet de görmüş ve kabul etmiştir.Nitekim, şimdiye kadar inkar ettikleri kirli ilişkilerini, PKK uzantısı HDP ile yaptıkları işbirliğini artık itiraf etmek zorunda kalmışlardır. HDP son ümitleridir ve denize düşenin yılana sarılması misali tutundukları son daldır.

ZİLLET PKK’NIN SON ÜMİDİ

         Yapılan açıklamalar çok ibret vericidir. HDP sözcüleri CHP ve İP’le kurdukları kirli ittifakın ilanı için bastırıyor. Aralarındaki işbirliğini açıkça itiraf etmelerini istiyor. Bunun neden yaptığını tahmin etmek zor değildir. Seçim sonrasında yapılabilecek kıvırmalara karşı şimdiden tedbir alıyor. İşin püf noktası tam da burasıdır. Seçim sonrasında ne olacak? HDP’ye ne veriyor, ne tür planlar yapıyorlar?Seçimlerin gündeme girmesi ve bu kirli ittifakın ortaya çıkması ile birlikte bu soruyu ısrarla sorduk, ama cevap alamadık. Kandil’den tayin edilen Belediye Meclis üyelikleri artık ifşa olmuştur. Hatta İçişleri Bakanı tespit edilen sayıyı 299 olarak açıkladı. Ancak bu kadarla sınırlı değil. HDP, zillet üzerinden kendisine, daha doğrusu uzantısı olduğu terör örgütüne, yeni bir alan açmak peşindedir. Kahraman güvenlik güçlerimizin canlarını ortaya koyarak verdikleri mücadele ile bitme noktasına gelen PKK’ya cansuyu olacak bir hain plan yapılmaktadır. Dağlarda barınamayan, kaçacak delik bulamayan teröristleri belediyelere yerleştirip, içerden vurmaya çalışacakları anlaşılıyor. PKK’nın son ümidi zillettir. HDP’nin zillete desteğinin bu plana dayalı olduğunu görmek ve anlamak için daha ne olması gerekiyor?

ZİLLET PKK'NIN HDP ZİLLETİN SON ÜMİDİ

             HDP zilleti oluşturan CHP ve İP’i seçim öncesinde tamamen kontrolüne alma çabasındadır.HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli’den gelen açıklamaların anlamı budur. Bunu elbette zilletin ortakları da görüyor. Ancak, onlar da çaresiz ve yapabilecekleri fazla bir şey yok. Son ve hatta tek ümitleri HDP’den gelecek destek. Bir dehşet ilişkisi kurmuşlardır. CHP ve İP geleceklerini HDP’ye teslim etmişlerdir.  Çaresizlik içindedirler. Bir taraftan HDP ile kurulan kirli ortaklığı inkar ediyor, diğer taraftan Sezai Temelli’nin her şeyi net şekilde ortaya koyan açıklamalarına sessiz kalıyor, duymazdan geliyorlar. Ancak, bu kadarı HDP’ye yetmiyor. Daha fazlasını istiyor. Nitekim, almaya da başladı. Zilletin Ankara ve İstanbul adaylarının açıklamaları Türk milletinin dikkatinden kaçmamaktadır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, bir taraftan hakkındaki vahim iddialara cevap bulmanın telaşını yaşarken, diğer taraftan HDP'yi ziyaret edip etmeyeceği yönündeki soruya, çok çarpıcı bir cevap veriyor. “Onu bilemiyorum, ajans karar verecek” diyor, sonra açık düştüğünü fark ediyor ve “Çünkü HDP açık açık 'Ben, Mansur Yavaş'a oy vermem' dedi” diyerek, durumu kurtarmaya uğraşıyor. HDP’ye kesin bir tavır koyamıyor. “Tavşana kaç, tazıya tut” diyor. Türk milletinin aklıyla alay etmenin ancak bu kadarı olabilir.

BU NEYİN ORTAK DİLİ?

         Zilletin İstanbul adayı da bütün inkar gayretlerine rağmen, benzer şekilde açık düşmüştür. "Bizim HDP ile bir işbirliğimiz yok” diyor, ama aynı cümlenin sonuna da. “Ama biz HDP'li seçmenle ortak bir dil yakalamışsak ne mutlu bana" diye ekliyor. Bir başka yerde de, “HDP’nin desteğini alıyorum” itirafında bulunuyor. HDP’nin dili Kandil’in dili. Bunu biz söylemiyoruz, kendileri ilan ediyorlar. Bu durumda sizi bu kadar mutlu eden yakaladığınız ortak dil Kandil’den başka kime hizmet edebilir?HDP’nin desteğini aldığınızı biliyoruz, milletin sizden cevabını istediği soru, bu desteği neyin karşılığında aldığınızdır.

                                           KILIÇDAROĞLU'NDAN KURTULUN

         31 Mart’ta neyin seçimi olacağını, bu gelişmeler, bu açıklamalar, bu beklentiler net şekilde gösteriyor. HDP, terörü ve ihaneti zillet üzerinden sürdürebilmenin hesaplarını yapmaktadır. Zilletin bu duruma bir itirazı yoktur. Sadece, bunu Türk milletine anlatamayacaklarını bildikleri için arkadan dolanıyorlar. İnkar işe yaramamıştır ve her şey ortalığa bütün ayrıntıları ile birlikte saçılmıştır.CHP ve İP bu kirli ittifakla birlikte, terörün ve ihanetin son ümidi olmuşlardır. Bu durum bu partilere gönül veren vatandaşlarımız için de bir zulümdür. Ancak, hiç kimse bu zulmü çekmeye mecbur değildir. Cumhur ittifakı zillete mecbur bırakılanlar için de bir çare, bir ümit ve bir gelecektir.Nitekim, CHP ve İP’te 1 Nisan sonrası çok şeye açıktır. Şimdiden hazırlıklar yapılmaktadır. Büyük hesaplaşmalar yaşanması kaçınılmaz görülmektedir. İP için bu seçimler, siyasi ömrün sonudur. CHP’nin de yola bu şekilde devam etmesi mümkün değildir. İlk iş Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak olmalıdır ve öyle de olacağı şimdiden bellidir.