Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformları Facebook, Whatsapp, Instagram'a erişim sıkıntısı yaşandığı bildirildi. Instagram, Twitter ve Facebook platformları milyonlarca kullanıcıya sahipler. Instagram, Twitter ve Facebook çöktü mü? sorusu bu sebeple merak ediliyor.

Instagram, Whatsapp ve Facebook kullanıcıları erişim sıkıntısı yaşadığını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'taki erişim sorunu sonrası "WhatsApp çöktü mü" gibi sorular gündeme geldi.

Instagram, Twitter ve Facebook çöktü mü

INSTAGRAM WHATSAPP VE FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Down Detector tarafından bildirilen sorunlarda kullanıcılar haber akışlarını yenileyemiyor ve oturum açmakta sorun yaşıyor. Instagram ve Facebook gibi popüler ağlarda yaşanan bu sorun Avrupa'daki bazı kullanıcıları başta olmak üzere Türkiye'de de sorun yaşanmasına neden oluyor. 

Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Fakat Türkiye'de milyonlarca kullanıcı şu anda Instagram, Whatsapp ve Facebook'a erişim sağlayamadığını bildiriyor. Bazı kullanıcılar ise erişim sorunu yaşamadan Instagram, Whatsapp ve Facebook'a bağlanabiliyor.

 

Editör: Haber Merkezi