Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında İntizar da yer alıyor. 24 Kasım 1974 tarihinde Tunceli'de doğan İntizar 46 yaşındadır. Şarkıcı İntizar İzmir'de bir müzik yarışmasında birinci olmuştur. İntizar 90'lı yıllardan beri müzik hayatının içindedir. Peki İntizar kimdir, kaç yaşında, nereli? İntizar Yıldız Tilbe'nin kuzeni mi? İşte ünlü şarkıcı hakkında detaylar...

İNTİZAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İntizar Arslan 24 Kasım 1974 tarihinde Tunceli'de dünyaya geldi. Bugün 46 yaşında olan İntizar şarkıcı ve bestecidir. İntizar, Ağrı Eğitim Fakültesi / Edebiyat Öğretmenliği bölümü mezunudur. Babası asker, annesi ev hanımıdır. Babasının görevi nedeniyle Muğla ve İzmir' de yaşamıştır. Gitar ve bağlama çalmaktadır. İzmir'de bir müzik yarışmasında Türk halk müziği ve pop müzik dallarında birinci olan sanatçı, Sibel Can'ın bir konserinde sahneye çıkınca Ferdi Tayfur'un dikkatini çekti ve albüm teklifi aldı. Uzun yıllar Ferdi Tayfur ile çalıştı.

İntizarr

İNTİZAR KİMİN KUZENİ?

Albüm çıkardıktan sonra dizi müzikleri de yapan sanatçı güçlü söz yazarlığı ve farklı ses tonuyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Şarkıcı İntizar Arslan Yıldız Tilbe'nin de kuzenidir.

İNTİZAR ALBÜMLERİ

Aldanırım (2003)

Nazar Boncuğum (2005)

Ihlamurlar Altında / Nazar Boncuğum (2006)

Gelincik (1997)

Gece Nemi (2000)

Göçebe (2002)

Ömrüm Senindir (2009)

Aşk Yağmurları (2013)

Konu Sen Olunca (2018)

Editör: Haber Merkezi