AHMET AYDEMİR / TÜRKGÜN

İP Genel Başkanı Akşener, AK Parti ile MHP tarafından hazırlanan infaz düzenlemesiyle ilgili akla mantığa uymayan, tamamen şer odaklarının ağzından dökülmüşçesine yorumlar yapmıştı. Akşener, ceza infaz düzenlemesinde, kadına şiddet, çocuk istismarı gibi suçu bulunanların da bu düzenlemeden yararlanacağı yalanına sarılarak, toplum için yararı olan bu düzenlemeye, takoz olmaya kalkmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Halil Öztürk, ‘’Komisyondaki vekilin anladı ama sen bilmene rağmen halen algıyla oy devşirebileceğini sanıyorsun.’’ diyerek Akşener’in iftirasını geri almasını ve Türk Milletinden özür dilemesini istedi.

AKŞENER’İN YERSİZ İFTİRALARINI KENDİ MİLLETVEKİLİ ÇÜRÜTTÜ

Uzun süren çalışmaların ardından hazırlanan ceza infaz yasasının görüşüldüğü komisyonda yer alan İP Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, komisyonda yaptığı konuşmasında Genel Başkanı Meral Akşener’in yersiz iftiralarını çürütür nitelikte açıklamalarda bulundu.

Erel, ‘’Uzun süren bir çalışma sonrasında infaz yasası olarak bilinen, kamuoyunda da af veya yargı paketi olarak adlandırılan paketin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Burada emeği geçen başta Komisyon üyeleri olmak üzere bugün bu toplantıda bizleri aydınlatan çok değerli Hocamıza, Daire Başkanımıza, Genel Müdürümüze, İnfaz Savcımıza ve diğer bürokratlara ben teşekkür ediyorum. Eksikleri olabilir, toplumun beklentilerini inşallah cevap verir. Ben, bu yasanın milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Başkanımıza ve yanında çalışan arkadaşlarımıza da hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu saate kadar bize hizmet eden Meclis personeline de ayrıca teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

''İP MÜDİRESİ VEKİLİN ANLADI SEN HALEN ALGIYLA OY DEVRİŞEBİLECEĞİNİ SANIYORSUN''

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Halil Öztürk, komisyon tutanaklarını resmî Twitter hesabı üzerinden paylaşarak, ‘’ İP Müdiresi #Kadın #Çocuk #Genç #Yaşlı #Toplum İstismarcısı! Komisyondaki vekilin anladı ama sen bilmene rağmen halen algıyla oy devşirebileceğini sanıyorsun.Tutanaklar yalan söylemez, iftiranızı geri alın, #TürkMilletindenÖzürdileyin. İP Gen. Bşk olarak tekliften haberin yok.İşiniz gücünüz algı, iftira, yalancılık.Müfterisiniz; Teklifte cinsel suçlar,uyuşturucu, kasten adam öldürme, kadına karşı ve terör suçları net kapsam dışı.Tutanaklara bak!Öyle olmasa milletvekilin hayırlı olsun deyip teşekkür eder miydi? İP Müdiresi #Kadın #Çocuk #Genç #Yaşlı #Toplum İstismarcısı! Komisyondaki vekilin anladı ama sen bilmene rağmen halen algıyla oy devşirebileceğini sanıyorsun.Tutanaklar yalan söylemez, iftiranızı geri alın, #TürkMilletindenÖzürdileyin. Siyaseti böyle temelsiz ve çirkefçe yapanın yalanı, anca yatsıya kadar olur. Yalan, dolan, entrika ile nereye varabilirsin? Tutanakları yüzüne çarptık, bakalım sizde ‘ar’ var mı?’’ açıklamasında bulundu.

‘’UTANÇ VERİCİ BİR İFTİRA, HAYASIZ BİR İTHAM’’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ise, ‘’Utanç verici bir iftira, hayasız bir itham...İnsan olan yalan söylemez...Müslümanım diyen asla yalana tevessül etmez. Bu iddianı ispat etmezsen müfterisin..İpiniz koptu, iradeniz kayboldu...Tavsiyem evden çıkmasın, karantina tedbirlerine kulak tıkamasın. Çünkü klinik bir vaka... Siyaseti ucuz, zihniyeti uçuk, duruşu uçurum...Yalancı hastadır, yağmacı hasarlıdır, yağcıları hamakat çıkmazındadır...Bir siyasetçi yalın gerçekleri alenen çarpıtmaya başlamışsa değil inişe geçmek çoktan bitmiş tükenmiştir...Küçük diyorsun, aynaya bakıp konuşursan öyle görürsün!’’ dedi.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI:

 

— Lütfi KAŞIKÇI (@lutfikasikci) April 4, 2020


Türk Milleti bu yalancılığı,iftirayı affetmez.İP dolandı düğüm oldu iftiraya bel bağladı. Hiçbirşey bilmiyorsan adalet komisyonundaki üyene sor. Toplumu yanlış yönlendirmenin nedeni ne? Neyi amaçlıyorsun?Halep ordaysa arşın mecliste, salı günü ne yapacaksın! #yalancısınakşener

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi