Biyografik dövüş sanatları filmleri arasında yer alan Ip Man 4 Final filmi bu akşam Kanal D ekranlarında seyircisinin karşısına geçiyor. Donnie Yen ve Wu Yue'nin başrollerini paylaştığı Ip Man 4 Final filminin konusu film severler tarafından merak ediliyor.

IP MAN 4 FİNAL FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

2019 Hong Kong biyografik dövüş sanatları filmidir. Donnie Yen'in rolünü tekrar canlandırması ile aynı adı taşıyan Wing Chun büyükustası Ip Man'ın hayatına dayanan film serisinin dördüncüsü ve son filmidir. Film, Nisan 2018'de çekilmeye başlandı ve aynı yılın Temmuz ayında sona erdi. 20 Aralık 2019'da gösterime girdi.

Karısının ölümünden sonra Ip Man, sigara yüzünden boğaz kanseri olduğunu öğrenir. İsyankar oğlu Ip Chun zorbalara karşı kavga ettikten sonra okuldan kovulur ve Ip Man bir okul aramak için Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrine gitmeye karar verir. Öğrencisi Bruce Lee, bir Wing Chun okulu açarak, Amerikalılara dövüş sanatlarını öğreterek ve dövüş sanatları üzerine bir kitap yazarak San Francisco'daki yerel dövüş sanatları topluluğunu altüst eder.

IP MAN 4 FİNAL FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Donnie Yen .... Ip Man
Wu Yue .... Wan Zong Hua
Scott Adkins .... Barton Geddes[4][5]
Danny Chan .... Bruce Lee[6]
Vanness Wu .... Hartman Wu[7]
Chris Collins .... Colin Frater
Nico Amedeo .... Walters

Editör: Haber Merkezi