Yapımını, yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenen MG Ajans’ın sahibi Muhammed Genç, ortağı Habibe Koç ile beraber Ankara’nın mahalle ve sokaklarında geçen konusu kabadayılığa dair bu diziyi tamamen gönüllü ekibiyle zor şartlar altında çıkardılar. Hatta Covid19 olan ekipten bazı kişiler, sete ara verip evlerinde 10 günlük karantina sürecine girdiler.

Başrolde oynayan Muhammed Genç’in yanı sıra, Altan Alkan, Murat İnan, Murat İnce, Habibe Koç, Kaan Kadir Bayram, Murat Sevinç, İnan Güçlü, Ertan Yağız, Erdal Akay gibi isimler eşlik ediyor.

İnter Medya’nın kanalları ile çok yakında izleyicisiyle buluşacak olan “İpsiz Adam” dizisinde Recep (Muhammed Genç), ailesini kaybettikten sonra şehri terk etmek istemiştir fakat haksızlığı kabullenemeyip, cesareti ve gözü pekliği yüzünden istediği gibi olmayınca yeraltı mafyasının içine bulaşmıştır. Mehmet (Altan Alkan), yeraltı mafyasının başındaki süper güç sahibidir. Recep’in geldiği günden sonra hayatı kararmış ve Recep’ten intikam yollarını arar. Kazım (Murat İnan) Mehmet’in baş düşmanıdır, Recep’i bir maşa olarak kullanmak isteyecektir. Hikmet (Murat İnce), görevinden alınmış komiserdir ve Recep’in başı belaya girdiğinde yardımına ilk koşan kişidir. Gülşen (Habibe Koç) solist olarak bir eğlence mekanında çalışmaktadır. Kendisi gibi haksızlığa karşı dik duran Recep ile tanıştıktan sonra, Recep’in dikkatini çekmeyi başarmıştır. Aralarında aşk mı doğacak yoksa nefret mi?

Editör: Haber Merkezi