İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Caddesi'nde bir aracın üzerinde kanlı kefenli cansız beden ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, Modifiye dükkanı sahibi Özcan Tuncer tarafından bir arabanın bagaj kısmının üstüne yapılan kefene saralı cansız manken modifiyesi ile karşılaştı.


TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Tuncer'in ilgi çekmek amacıyla arabanın arka rüzgarlık kısmına yerleştirdiği kanlı kefen içerisindeki cansız manken, polisler tarafından indirildi. Polis arabasına bindirilerek karakola götürülen Özcan Tuncer, para cezasına çarptırılırken, aracı ise trafikten men edildi.


"İLGİ ÇEKMEK İÇİN YAPTIM GÖREN ŞOK OLUYOR"
Aldığı ceza sonrası konuşan Özcan Tuncer, "Görenler şok oluyor tabi. Hemen telefona sarılıp fotoğraf çekmek istiyorlar. Ben bunu yurtdışı modifiye sayfalarında görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. Kendi arabama da uygulamak istedim. Yan tarafım zaten giysici orada cansız manken alarak böyle bir şey yaptım. Cansız mankene kefen giydirip üzerini de boyadım. Benim yaptığım biraz farklı oldu tabi kimse ceset taşımaz arkasında. Ama ilgi çekmek için yaptım gören şok oluyor" ifadesinde bulundu. İHA

Editör: Haber Merkezi