İstanbul'da bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrika deposundaki yangının boyutu, İstanbulluları korkuttu. Yangının ardından İstanbul'un üzerinde kül bulutu oluştu ve birçok ilçeye kül yağdığı görüldü. Kül yağdığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını sosyal medyadan dile getirdiler. Kül yağması birçok ilçede etkili oldu ve arabaların üstünü kapladı. 

İSTANBUL'DA KÜL BULUTU ŞEHRİ KAPLADI

Yangının ardından İstanbul'da oluşan kül bulutu şehrin kameralarına da yansıdı. Yangının ardından oluşan kül bulutu işte böyle kaydedildi...

YANGIN DURDURULDU MU? VALİLİKTEN YANGINLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği'nden Esenyurt'taki yangınla ilgili yapılan açıklamada, "Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürülmüş olup; soğutma çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda çıkan yangınla ilgili İstanbul Valiliği lazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: "Bugün saat 12.20'de Esenyurt ilçemizin Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan lojistik deposuna ilişkin bir yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık, itfaiye ve AFAD KBRN ekipleri sevk edilmiştir. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürülmüş olup; soğutma çalışmaları devam etmektedir. Depoda bulunan malzemelerin patlama riskine karşın gerekli güvenlik tedbirleri alınarak, çevredeki yollar geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatılmıştır. Alınan bilgilere göre; olayda yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" 

Editör: Haber Merkezi