İstanbullu Gelin, 86. bölümüyle, 24 Mayıs Cuma akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Önceki bölümlerde Galip'in beklenmedik ölümü Esma'yı derinden sarşmıştı. Hastalığı daha da ilerleyen Esma'nın ryh sağlığı da bozulmaya başladı. Galip'İn yokluğuna dayanmak zor gelirken, Süreyya'dan kendini öldürmesini istedi. "bana başka yollar aratma, Galip gibi huzur içinde öleyim" demesi üzerine Süreyya büyük bir çıkmazın içine girdi. İşte, İstanbullu Gelin 86. bölüm izleme linki ve İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanına dair detaylar...

İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı çıktı mı?

İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı, 24 Mayıs Cuma akşamı yayınalanan 86. bölümün ardından merak ediliyor. Ancak fragman henüz yayınlanmadı. Yyaınlandığı anda haberimizde bulabilirsiniz. 

İstanbullu Gelin 86. bölümde neler oldu?

Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor.
Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem’in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır. Umutlar yeniden yeşermekteyken Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanmaktadır.

İstanbullu Gelin 86. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi