Gazetemizin dünkü “İşte Sivas, İşte MHP” manşeti aslında dost-düşman herkese güzel bir cevaptı. 2018 seçimleri öncesi “MHP’nin oyu %2, %3”, “MHP bitti, MHP tükendi” propagandası yapan çevreler, seçim sonucunda MHP %12’ye yakın oy alınca şeytana çalışan dillerini yutmuşlar, İblis üflemeli nefesleri kesilmişti. Kendilerine gelmeye başladıkları andan itibaren de yine aynı şeytan dillerini çalıştırmaya başladılar.

2018 seçimlerinden bugüne kadar MHP’yi, Cumhur ittifakını halkın gözünde yıpratmak, itibarsızlaştırmak için her türlü kara propagandayı yapanlar için MHP’nin Sivas mitingi büyük darbe olmuştur. Hem de ne darbe…

Tam da yine “MHP bitti, MHP tükendi” diye ciyakladıkları bir dönemde MHP’nin Sivas mitingindeki coşkulu kalabalık yine bunların şeytan dillerini yutmasını sağlamış, İblis kuyruğunu sıkıştırmıştır.

MHP’nin Sivas mitingini takip ederken, aynı anda 6+HDP masasının sosyal medya paylaşımlarını da takip ettim. 

‘Süt dökmüş kedi’ gibi, ‘Dut yemiş bülbül’ gibi sessizliğe gömülmüş bir haldeydiler. “Miting manzarasına nerden girelim de çamur atalım” diye adeta kıvranıyorlardı. Çaresizlikleri o kadar belli oluyordu ki, ne yapsalar, ne etseler çamur üretemediler.

MHP’nin bu topraklarda bitmeyeceğini, tükenmeyeceğini ve MHP’nin özgül ağırlığının her daim kendini koruyacağını hepsi çok iyi biliyor ama misyonları “Biz çamurumuzu atalım, kim inanırsa o bize kar” şeklinde çalıştıkları için yaptıkları hiçbir şey bizi şaşırtmıyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli “Hay maşallah, Allah eksikliğinizi göstermesin inşallah.” Derken, coşkulu kalabalıktan memnuniyeti gösteriyordu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’nin ve dünyanın gerçeklerini haykırdıkça, 6+HDP’nin maskesini düşürdükçe, Cumhur ittifakının samimiyetini yansıttıkça miting meydanı coşkusunu sürdürdü.

Gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerekse MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mitingleri coşkulu kalabalıklara hitap edince, hala kendine aday arayan ve kendi aralarında adaylık kavgasını sürdüren 6+HDP masasının moralleri de bozuluyor.

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek geçtiğimiz yıl “CHP gazete, televizyon ve anket şirketlerine 650 milyon TL dağıttı” demişti. CHP, şeytan propagandaları için har vurup harman savuruyor ama Cumhur ittifakının coşkulu kalabalık mitinglerini görüldüğü gibi engelleyemiyor.

MHP’nin Sivas mitingindeki coşkulu kalabalığı, Ülkücüler ve Cumhur ittifakına büyük moral olmuştur. Sivas mitinginin başlamasıyla birlikte 6+HDP masasının propagandasını yapanların derin sessizliğe bürünüp, Ülkücülerin coşkulu ve seri miting manzarası paylaşması bunun delilidir. MHP’nin mitingleri bundan sonrada aynı kalabalık ve coşkuyla devam edecektir.

MHP “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” rahatlığındadır. 6+HDP masası ise kendi içinde patlamaya yakın barut fıçısı gibidir. 6+HDP’nin o yana, bu yana çektiği masadan başka ne bekliyorsunuz ki?

Bu filmin sonunda hepsinin elinde masanın ayakları kalacaktır. Hepsini “Recep Tayyip Erdoğan’ı devirme hedefi” yan yana getirse de bu masadaki menfaat, ego özellikleri önce kendilerinin halini rezil edecektir.

6’lı masanın ayağını bastığı HD(P)KK mayınıdır. Ayaklarını kaldırsalar patlayacaklar, kaldırmasalar halk bunları patlatacaktır. CHP-İP arasındaki “Hamamın namusunu kurtarma” rolleri de zaman kazanmaya yöneliktir.

Cumhur ittifakı birlik, beraberlik içinde yolunda yürüyor. Siz bu saatten sonra 6+HDP masasını iyi takip edin. Eğlence oranın tiyatro sahnesinde oynanacaktır.

MHP’nin Sivas mitingi de kimyalarını bozdu ki, dokunmayın bunlara…

 

Editör: Haber Merkezi