İlk 3 haftada istediği puanları alamayan iki takımın mücadelesinde, İtalyan teknik adamlar Francesco Farioli ve Vincenzo Montella karşılaştı. Her iki takımda da kariyerleri son derece parlak, ama futbolculuk döneminin sonuna gelmiş isimler var. Sahadaki futbol biraz ağır çekim gibi olsa da klas hareketler maçı keyiflendirdi.

Fatih Karagümrük de Alassane Ndao’nun ayrılmasından sonra gol atma sıkıntısı vardı. Bu kez Macabi Tel Aviv’den gelen Sırp oyuncu Aleksandar Pesiç sahneye çıktı ve Adana Demirspor’u ilk 20 dakikada pes ettirdi. Karagümrük’ün oyununda Farioli’nin takımda taşları oturtmaya başladığını gördük. Biglia’nın virtüözlüğü, Erhun Öztümer’in biraz şahsi de olsa yumuşak bilekleri ile hayran bırakan tekniği, Caner Erkin’in çalışkanlığı ve sadece futbol için hırçınlaşması, Kerim Frei’n sol kanattan bindirmeleri, Andrea Bertolacci ustalığı takımda göze çarpanlardı. Kalede Viviano güven veriyor. Sakatlığı geçince Fabio Borini de takıma iyi monte olursa bu takım çok can yakar.

Balotelli adı Samet Aybaba’yı takımdan gönderince, takımı hiç tanımayan Montella Adana’da iş buldu. Tabii ki elinde sihirli değnek yok bu kadar kısa sürede çok şey beklemek yanlış olur. Ama takıma fazla bir dokunuşunu da göremedik. Onu da Balotelli idare ediyormuş gibi bir hava var. Belhanda’da tabii senatör gibi.. Adana Demirspor’un toplama takım havasından kurtulması lazım. Dikkat! 26 yıllık özlem sonrası sezon hüsranla bitmesin.

Ümit Öztürk maçı başarıyla yönetti. İyi iletişim kurdu, beden dilini çok iyi kullandı.