Erken kırmızı kart, Fenerbahçe’nin “Ekmeğine yağ sürdü” diyebiliriz. Zaten etkili bir başlangıç yapan Sarı Lacivertli takım, hakemin haklı kararı ile 10 kişi kalan rakibinin üzerine yüklendi de, yüklendi. Oyun tek kaleye döndü. Usta ayaklar devreye girdi, peş peşe goller geldi. Attığı kadar da kaçırdı, Fenerbahçe.

Teknik Direktör Jesus, hem kadro arayışını sürdürüyor, hem de rotasyonu uyguluyor. Belli oyuncuları değiştirmeden takımı sahaya sürüyor tecrübeli hoca. Mesela Ferdi’den, Szalai’den, Arao’dan, Emre Mor’dan vazgeçmiyor. Bunlara Lincoln’u da ekledi Jesus. Ve Osayi yanlışından hemen döndü. Onu da vaz geçilmezlerin arasına ekledi. Anlaşılan o ki, orta saha, kanatlar ve golcülerle çok oynayacak hoca.

Gelecekler ve sakatlıktan dönenler ile birlikte çok derin bir kadroya kavuşacak. Jesus’un vazgeçmediği bir diğer tutkusu da ofansif futbol. Hiç taviz vermiyor ve sürekli hücumu düşünüyor. Ama Arao’nun yanındaki orta saha oyuncularının çok iyi seçilmesi ve çok koşması gerekiyor.

Fenerbahçe bu istekle ve bu oyuncu kalitesi ile ligde gol rekoru kırabilir. Defans için aynı şeyleri söyleyebilir miyiz, işte o şüpheli. Szalai tamam gibi ama, Henrique hazır mı, değil. Kim Min Jae’nin yeri dolar mı, asla. Jorge Jesus bu konuda dersini daha iyi çalışmalı ve stoperleri birbirlerine alıştırmalı, hepsini hazır tutmalı. Yoksa Avrupa’da ve büyük maçlarda işi zor olur.