Son kabine toplantısında koronavirüs pandemisine ilişkin kademeli normalleşmeyle ilgili yeni adımlar atılmıştı. Bu haftaki Kabine Toplantısı sonucu ile ilgili meraklı bekleyiş sürerken “Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak?” şeklindeki sorulara yanıt aranmaya yoğun şekilde devam ediliyor. Yeni kararların açıklanacağı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Sorularının yanıtları ve diğer tüm detaylar.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Vaka sayıları, aşılama durumu gibi pek çok durumun göz önünde bulundurulacağı Kabine Toplantısı'nın 21 Haziran'da yapılması öngörülüyor. Kabine Toplantısı'nda alınacak yeni kararlar merak ediliyor.

İki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi de zirve dolayısıyla öne çekilmişti. Alınan son karara göre toplantının 21 Haziran'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kabine Toplantısı ne zaman

GÜNDEM KORONAVİRÜS VE YENİ NORMALLEŞMEDE

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının en önemli gündem maddesi koronavirüs salgınıyla mücadele olacak. Toplantıda, Kovid-19'la mücadele kapsamında kademeli normalleşmeye geçilmesinin ardından vaka ve vefat sayılarının seyri, aşılama sürecindeki son durum ve yerli aşı çalışmaları ele alınacak.

Güvenlik konularının da görüşülmesi beklenen toplantıda, yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden terörle mücadele operasyonları konusunda kabinenin bilgilendirilmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi