Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin ekran macerası başladı. Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını anlatan Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümden seyircisini ekran başına kilitledi. Dizi severler, Kaderimin Oyunu 1. bölüm tek parça izle! Kaderimin Oyunu ilk bölüm kesintisiz full izleme linki araştırıyor.

KADERİMİN OYUNU 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya’dan İstanbul’a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya’dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir’le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.

KADERİMİN OYUNU 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

Öykü Karayel-Asiye

Sarp Apak-Mahir

Akın Akınözü-Cemal

Meriç Aral-Helin

Esra Dermancıoğlu-Zahide

Ülkü Duru-Nedret

Müfit Kayacan-Harun

Kaan Çakır-Raci

Iraz Akçam-Nergis

Yıldırım Özcan-Uğur

Ayça Koptur

Yeşim Gül Onur Bilge.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur. Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir. İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.

Editör: Haber Merkezi