Cuma akşamları Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümüyle ilgili araştırmalar hızlandı. Seyirciler yeni bölümü beklerken Başrol oyuncusu Sarp Apak'tan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalanırken dizinin takipçileri, Kaderimin Oyunu 5. yeni bölümü ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

KADERİMİN OYUNU YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

14 Ocak Cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanması beklenen Kaderimin Oyunu yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. 

Dizinin yeni bölümü 21 Ocak Cuma günü Star Tv ekranlarında olacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI

07:00 Mesut Yar İle Bugün
09:45 Sabahın Sultanı Seda Sayan
13:00 Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde
16:00 Söz
18:30 Star Ana Haber
20:00 Yabancı Sinema Müzede Bir Gece
22:00Yabancı Sinema Müzede Bir Gece
00:00 Annemizi Saklarken
02:30 Sabahın Sultanı Seda Sayan
04:30 Söz

KADERİMİN OYUNU 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kaderimin Oyunu 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SARP APAK KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sarp Apak, koronavirüse yakalandı. Instagram'dan açıklama yapan Apak, "Aldığımız tüm önlemlere rağmen bulaştı" dedi. Sarp Apak, Kaderimin Oyunu dizisinin de bu hafta yayınlanmayacağını duyurarak "Ekibim ve kendi adıma sizlerden özür diliyorum" dedi.

Daha önce 'Avrupa Yakası', 'Jet Sosyete', 'Yalan Dünya', 'Kavak Yelleri' gibi dizilerde rol alan Sarp Apak son olarak Kaderimin Oyunu dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizide Mahir karakterine hayat veren oyuncu Sarp Apak, Covid-19 testinin pozitif çıktığını Instagram'dan duyurdu.

"ALDIĞIM TÜM ÖNLEMLERE RAĞMEN BULAŞTI"

Ünlü oyuncu Instagram'dan yaptığı paylaşımda, hastalığı aşı sayesinde rahat geçirdiğini söyledi. Apak paylaştığı videoda ise " "Maalesef şu son dalgada ben de covid oldum, pozitifim. Karantina sürecindeyim. Tüm karantina sürecinde olan ya da sağlık sorunu yaşayan herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aldığımız bütün önlemlere rağmen maalesef bulaştı. Çok kolay ve hızlı bulaşıyor. Lütfen dikkatli olun" ifadelerini kullandı.

"KADERİMİN OYUNU BU HAFTA YOK"

Apak başrolünde oynadığı Kaderimin Oyunu dizisinin ise bu hafta yayınlanmayacağını da sözlerine ekledi. Ünlü oyuncu, "Bu hafta yayınımız olmayacak. Kendi adıma ve ekibimin adına sizlerden özür diliyorum. Gelecek hafta görüşmek üzere" dedi. Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinde Sarp Apak'la birlikte Öykü Karayel, Akın Akınözü, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu ve Müfit Kayacan başrollerde oynuyor.

 

Editör: Haber Merkezi