Türkiye Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Türk futbolunun iki köklü kulübü bugün yarı final rövanş maçında kozlarını paylaşacak. Bir yanda ilk maçı kendi evinde 2-1 kazanan Trabzonspor, diğer yanda ise Türkiye Kupası’ndan başka tutunacak dalı kalmayan Fenerbahçe… Kadıköy Ülker Stadı’ndaki bu dev mücadele bugün saat 20.45’te başlayacak.  Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ATV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı ise Cüneyt Çakır yönetecek.

OZAN TUFAN VE KRUSE YOK

Cuma günü Kayserispor’u bir dakika içinde bulduğu gollerle deviren Sarı-Lacivertliler’de moraller yerinde. Ligde istediği performansı ortaya koyamayan ve şampiyonluk trenini kaçıran Fenerbahçe, en azından Türkiye Kupası’yla taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Sarı-Kanarya, bugün taraftarından yoksun olsa da ezeli rakibini yenmek ve finale adını yazdırmanın peşinde. Cezalı Ozan ve apandisit ameliyatı olan Max Kruse bugün yok.

1-0 FENERBAHÇE’YE YETİYOR

Ligde lider olan ve ilk maçı 2-1 kazanan Trabzon ise yıllar sonra ilk kez iki kupaya da bu kadar yakın. Karadeniz ekibi, her türlü beraberlikte ve galibiyette turu atlayan taraf olacak. Fırtına, 3-2, 4-3 gibi yenilgilerde de finale çıkacak. Fenerbahçe’nin son ikiye kalması için ise 1-0’lık skor yetecek. 2-1 maçı uzatmaya götürecek. Ancak, Trabzon’un 2 ve üstü gol atması halinde Fener’e 2 farklı galibiyet gerekecek. Sosa Trabzon’da 11’de.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Deniz, Gustavo, Emre, Mehmet Ekici, Ferdi, Rodrigues, Vedat Muriqi

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Abdülkadir Parmak, Sosa, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Editör: Haber Merkezi