Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın, 64. bölümüyle sezon finali yapıyor. Özge Özpinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya'nın başrollerinde yer aldığı Kadın dizisi, hayat telaşını tek başına yüklenmiş kadınların hikayesini sade bir dille ekranlara taşıyor. 28 Mayıs Salı akşamı sezon finali yapacağı bölümde ise, yine izleyicilerini ekranlara kilitleyeceği garantisini veriyor. Bahar'ın kendinden geçmesi, akıllara Bahar'ın hastalığı nüksedecek mi?sorusunu getirirken, hastaneye giderken karşılaşacakları kötü sürpriz herkesin canını sıkmaya yetiyor. İşte, Kadın sezon finali 64. son bölüm hakkındaki tüm detaylar...

Kadın sezon finali 64. son bölümde neler olacak?

Ceyda çok mutludur. Çünkü Emre, Ardayı getirir. Emre ve Arda'nın bir arada olması, hayatının en duygusal ve sevinçli gününü yaşamasına neden olur. Hiçbir şeyden haberi olmayan Şirin, farkında olmadan böyle büyük bir iyiliğe yol açmıştır.

Enver ise, yaşadıkları son fotoğraf olayından sonra, Şirin'e tepki gösterir. Bunun karşışığında ise, Şirin'in tavrı herkeste büyük şok etkisi yaratır.

Bahar'ın aniden yolda kendinden geçmesi, Hatice, Sarp ve Arif'içok korkutur. Hepsinin aklında ise, Bahar'ın rahatsızlığının yeniden ortaya çıkıp çıkmadığı vardır. Telaşla hastaneye gitmek için yola çıkarlar. Ancak, yolda karşılarına kötü bir sürpriz çıkar.

Kadın sezon finali 64. son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Kadın sezon finali 64. son bölüm 1. fragman

Kadın sezon finali 64. son bölüm 2. fragman

Kadın son bölümde neler oldu?

Sarp Doruk'un sünnetinde polislerin gelmesiyle büyük şok yaşamıştır. Neden tutuklandığını bir türlü çözemez. Nisan ve Doruk, babalarının polis tarfından götürülmesinden çok  etkilendiler. Ancak, Arif'in o sırada orada bulunması çocuklar için büyük şanstır.

Şirin tam da sünnet hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, huzuru kaçıracak bir konu daha bulur. Fotoğraf meselesini ortaya sürer. Bunun sonunda, Pırıl mecburen Bahar'a tüm olan biteni anlatır. Bahar ise, büyük şaşkınlık yaşar. Artık Şirinin kötülüklerinden bıkıp usanmıştır ve Şirin'den hesap sorar. Ancak Şirin yine yapacağını yapar.

Ceyda'yı ise bekleyen çok güzel bir sürpriz vardı. Bunun sonunda hayatındaki en sevinçli günü yaşar.Kadın dizisi 29 Mayıs akşamı 64. bölümüyle sezon finali yapıyor. Hayranlarının yakından takip ettiği Kadın dizisi, yürekleri ağızlara getirecek bir bölümle sezon finali yapıyor. Enver'den sert bir tepki gören Şirin'in tavrı herkeste büyük şaşkınlığa neden olurken, Bahar'ın bayılması herkesi çok korkutuyor. Bahar'ın hastalığı nüksedecek mi? şimdi herkesin aklında bu soru var. İşte, Kadın sezon finali 64. son bölüm hakkında merak edilenler...

Editör: Haber Merkezi