Kahraman Babam dizisi, bu akşam Show TV'de başlıyor. Kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelesini konu edinen Kahraman Babam, uzun zamandır seyircisi ile buluşmak için gün sayıyordu. Oyuncu kadrosunda, Görkem Sevindik, Fatih Al ve Nilay Deniz gibi isimlerin yer aldığı Kahraman Babam dizisinin konusu ne ve oyuncuları araştırılıyor.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dram ve aksiyon türlerinde olan Kahraman Babam dizisi bir baba kızın duygu yüklü hikayesini ekranlara getirecek. Kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadeleleri de dizide konu alınacak. Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği diziyi Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya kaleme alacak. Önemli isimlerin rol alacağı dizinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmekte.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizinin ilk bölümünde, etrafındaki herkese hükmetmeye alışık olan Yavuz Furkan tedavisi konusunda Menekşe’ye çeşitli emirler verecek ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşacaktır. Herkesten gizli bir aşk yaşayan İlker ve Menekşe’yi oldukça kötü bir sürpriz beklemektedir. Kız kardeşinin ölümünü Uğur’a yükleyen Cem, şimdi de Ömrüm’ün aynı şeyleri yaşamasını istememektedir. Cem ve Uğur oldukça büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Tüm bu çatışmaların içinde Uğur ve Cem kendilerini bekleyen zorlu vakada her şeye rağmen birlikte hareket etmek ve başarılı olmak zorundadırlar. Karısının katiline ulaşmak için her şeyi yapıp canını vermeye hazır olan Uğur ise sınırlarını zorlayacak ve Yonca’yla karşı karşıya gelecektir.

KAHRAMAN BABAM OYUNCULARI KİMLER?

Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Devrim Yıldız Özdemir Sevgi Yılmaz, ve Bahar Kaya'nın kaleminin Osman Kaya'nın rejisiyle buluştuğu 'Kahraman Babam'ın oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Fatih Al, Nilay Deniz, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Ushan Çakır, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi birçok önemli isim bir araya geliyor.

Editör: Haber Merkezi